Ο άγνωστος γιος της Πόλυς Πάνου – Το πρόβλημα υγείας της μητέρας του (pic)

Δύσκολες ώρες περνά η Πόλυ Πάνου, που βρίσκεται σε μονάδα εντατικής φροντίδας εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Η μεγάλη φωνή του λαϊκού τραγουδιού όμως, δεν είναι μόνο καθώς κοντά της έχει τον γιο της Βαγγέλη.

\r\n

\r\n

Ο Βαγγέλης Πάνου είναι το παιδί της ανιψιάς της, που έγινε δικό της παιδί. Όπως διαβάζουμε στην Espresso, τον υιοθέτησε σε ηλικία έξι μηνών και ακόμη και σήμερα που είναι στην Εντατική τον ρωτά αν έφαγε.

\r\n

\r\n

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, ο γιος της ερμηνεύτριας ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του, αποκαλύπτοντας πως στα 12 χρόνια του έμαθε από την ίδια την Πόλυ Πάνου πως είναι υιοθετημένος. Τώρα, όμως τόσο εκείνος όσο και τα αγαπημένα του πρόσωπα περνούν ώρες αγωνίας εξαιτίας της κατάστασης της τραγουδίστρια.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

“Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη. Μπήκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου, βγήκε λίγες μέρες το Πάσχα και από τότε βρίσκεται στο νοσοκομείο, μπαινοβγαίνοντας στην Εντατική, καθώς τα αναπνευστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, μέρα με τη μέρα επιδεινώνονται”.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts