Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το βιντεοκλίπ της συνεργασίας Μάλαμα-Καρρά

Κυκλοφόρησεo το βιντεοκλίπ  της συνεργασίας που τάραξε τα νερά. Ο λόγος για την συνεργασία ανάμεσα στον Σωκράτη Μάλαμα και τον Βασίλη Καρρά. Η πολυσυζητημένη "ένωση" είχε ως αποτέλεσμα το τραγούδι "Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε".

Το βιντεοκλίπ της συνεργασίας Μάλαμα-Καρρά
Κυκλοφόρησεo το βιντεοκλίπ  της συνεργασίας που τάραξε τα νερά. Ο λόγος για την συνεργασία ανάμεσα στον Σωκράτη Μάλαμα και τον Βασίλη Καρρά. Η πολυσυζητημένη “ένωση” είχε ως αποτέλεσμα το τραγούδι “Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε”. \r\n\r\nΟι στίχοι και η μουσική είναι του Δημήτρη Καρρά, ενώ η ενορχήστρωση του Νίκου Γύρα.

\r\n

\r\n

”Δύο παρέες που κατηγοριοποιούν την μουσική τα πίνουν στο ίδιο μαγαζί. Στο τέλος καταλήγουν να ενοποιηθούν, αφού οι διαφορές τους είναι ανούσιες και λιγόψυχες, γιατί τελικά η μουσική είναι μία”. Όλα αυτά κάτω από το άκουσμα και την προτροπή της ατάκας «Όλοι για τα μπετά ή για τα λεφτά δουλεύουμε» διά στόματος Σωκράτη Μάλαμα και Βασίλη Καρρά, σε ένα τραγούδι που εξέπληξε πολλούς και χαρακτηρίστηκε ως ντουέτο της χρονιάς.

\r\n

\r\n

Η Νίκη Μουσαδάκου, (Έτσι οι μέρες περνούν, Μην το βάζεις κάτω κ.α.), σκηνοθετεί το μοναδικό ντουέτο, με αναφορές στα πρόσωπα των δύο σημαντικών καλλιτεχνών.\r\n\r\nhttp://youtu.be/x-CdW_2yduQ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY