Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Μέλισσες και Τάμτα στο Box Club Athens

Tο Box Club Athens 2017 2018, αποτέλεσε το μαγαζί φαινόμενο του περσινού χειμώνα, όντας σε ένα χώρο που έχει πλέον ανακαινιστεί πλήρως και εκσυγχρονισθεί με τελευταίας τεχνολογίας ήχο και φωτισμό.

Μέλισσες και Τάμτα στο Box Club Athens

Tο Box Club Athens 2017 2018, αποτέλεσε το μαγαζί φαινόμενο του περσινού χειμώνα, όντας σε ένα χώρο που έχει πλέον ανακαινιστεί πλήρως και εκσυγχρονισθεί με τελευταίας τεχνολογίας ήχο και φωτισμό. Φιλοξένησε στον εκπληκτικό χώρο του το απόλυτο μουσικό συγκρότημα της χώρας, όπου τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, το οποίο και ξεσηκώνει σε κάθε live performance τους. Αναφερόμαστε φυσικά στο καλύτερο συγκρότημα της χώρας, Melisses, όπου με την μίξη των στυλ και ήχων προκάλεσε τον απόλυτο ενθουσιασμό, και έκανε το Box Athens, τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.

Στην διεύθυνση Πειραιώς 130 λοιπόν στο Γκάζι, δεσπόζει το μαγαζί φαινόμενο του περσινού χειμώνα, Box Club Athens, σε ένα χώρο, ο οποίος έχει πλέον ανακαινιστεί και εκσυγχρονισθεί πλήρως με τελευταίας τεχνολογίας ήχο και φωτισμό και στέκεται ικανό να ξεσηκώσει όλο το αθηναικό κοινό και για την φετινή σεζόν, με τους γνωστούς οικοδεσπότες του Μέλισσες που θα έχουν στο πλευρό τους για αυτή την χρονιά την εκρηκτική Τάμτα.

Το ΒΟΧ Αthens είναι ομολογουμένως το μαγαζί φαινόμενο των τελευταίων δύο χρόνων, με όλητην Αθήνα να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του, προκαλώντας κυριολεκτικά την απόλυτη κοσμοσυρροή. Σε κάθε μέρα λειτουργίας του, το BOX, είναι επιεικώς κατάμεστο, αφού τα τηλέφωνα των κρατήσεων δεν σταματούν να χτυπούν, επιβεβαιώνοντας πως αναφερόμαστε σε ένα από τα σπουδαιότερα hotspot της νυχτερινής Αθήνας. Το νούμερο ένα συγκρότημα της χώρας μας, Melisses, για δεύτερη συνεχή χρονιά, φτάνει την διασκέδαση στα ύψη με το πρόγραμμα τους, ύμνος στο live clubbing, απογειώνοντας όλες τις αισθήσεις μας. Όμως, την χειμερινή σεζόν 2017-2018 οι Μέλισσες ενώνουν τις δυνάμεις τους με την μοναδική Τάμτα με το αποτέλεσμα να είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο και όλο το αθηναικό κοινό να μετράει αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο οπτικοακουστικό αυτό υπερθέαμα.

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπητά συγκροτήματα και σε όλα τα μαγαζιά που εμφανίζονται, επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή, και εννοείται όχι άδικα. Άλλωστε, όποιος έχει απολαύσει τις Box Athens Melisses έστω και σε ένα live performance τους, γνωρίζει καλά πως η επιτυχία που γνωρίζουν μόνο παροδική δεν είναι. Είναι μια μοναδική μπάντα, με φρέσκο και νεανικό αέρα, που ήρθε για να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης. Και το έκανε με τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς την μέχρι τώρα πορεία τους. Η πρώτη τους εμφάνιση, γίνεται το 2008 με το τραγούδι ‘Κρυφά’, το οποίο ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια views στο YouTube, και η αρχή είχε μόλις γίνει. Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο «Μυστικό»,  ενθουσίασε το κοινό με την μίξη ποπ και ροκ με ελληνικό στίχο που περιλάμβανε ενώ το  2011 παρουσίασαν και το πρώτο τους αγγλόφωνο κομμάτι, με τίτλο «Lonely Heart», αποδεικνύοντας τον ταλέντο τους σε όλο του το μεγαλείο. Η συνέχεια γνωστή. Κομμάτια που γίνονται αυτόματα top στην προτίμηση του κόσμου, με ροκ και ποπ στοιχεία, και ένα ύφος πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.  Γίνονται κάτοχοι βραβείων, δέκτες απίστευτης αγάπης από τον κόσμο, και γύρω από το όνομα τους δημιουργείται ένα φανατικό κοινό που τους αποθεώνει σε κάθε τους εμφάνιση. Το νέο τους τραγούδι ‘Κύμα’, έχει γνωρίσει τεράστια αποδοχή, καθώς κατάφερε να απογειώσει όλες τις αισθήσεις μας, μέσα από την αισθαντική φωνή του frontman Χρήστου Μάστορα και όλον τον κόσμο να το χρίζει ως προσωπικά αγαπημένα του.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν και η φετινή σεζόν τους ανήκει, αφού στο φαντασμαγορικό stage του BOX Athens club θα συμπράξουν μουσικά με το αστέρι της ποπ μουσικής στην χώρα μας, Τάμτα, μια κοπέλα που συνδυάζει το απόλυτο φωνητικό ταλέντο, με τα πιο εντυπωσιακά και ανατρεπτικά live performances, κάτι που θα συμβεί με τεράστια επιτυχία την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, με το BOX να χαράζει για ακόμα μια φορά με χρυσά γράμματα τον απόλυτο μονόδρομο της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας για αυτόν τον χειμώνα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY