Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Massroom summer club 2017

Το Μassroom club, αποτελεί ένα μαγαζί ταυτόσημο με την καλοκαιρινή διασκέδαση, αφού εδρεύει εκεί που χτυπάει καλύτερα η καρδιά της θερινής ψυχαγωγίας στην Παραλιακή.

Massroom summer club 2017

Το Μassroom club, αποτελεί ένα μαγαζί ταυτόσημο με την καλοκαιρινή διασκέδαση, αφού εδρεύει εκεί που χτυπάει καλύτερα η καρδιά της θερινής ψυχαγωγίας στην Παραλιακή. Είναι από τους top all day προορισμούς της Αθήνας, αφού με το που κάνει τα πρώτα του δείγματα το καλοκαίρι, χρίζεται ως το απόλυτο hotspot.

Είναι αναμφίβολα, ένα από τα στολίδια της Παραλιακής, αφού έχει καταφέρει να συνδυάσει όλες τις ανέσεις και να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και προτιμήσεις, για όλες τις ώρες της ημέρας. Βρίσκεται επιβλητικό, στην αρχή της Λεωφόρου Ποσειδώνος, και καθίσταται εύκολα προσβάσιμο αφού η στάση του τραμ του Αγίου Κοσμά, είναι πλησίον του.

Για αυτήν την θερινή σεζόν, πραγματοποιεί μια εξαιρετική συνεργασία, με ένα από τα μεγαθήρια της νυχτερινής χειμερινής διασκέδασης, το Boutique, το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, από το χειμωνιάτικο σπίτι του, στο Κολωνάκι. Για ένα τέτοιων προδιαγραφών μαγαζί, οι περιγραφές περιττεύουν αφού όλη η Αθήνα το είχε χρίσει ως έναν από τους top προορισμούς του χειμώνα, λόγω των εξαιρετικών πάρτι που πλαισίωναν το πρόγραμμα του.

Το Massroom summer πλέον, σε κερδίζει αυτόματα, από την τοποθεσία στην οποία είναι τοποθετημένο, αλλά και λόγω της αισθητικής και διακόσμησης που ακολουθεί. Είναι ένας πανέμορφος open air χώρος, με μαγευτική θέα στην θάλασσα, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το μαγαζί. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του, είναι η υπέροχη ψηφιδωτή πισίνα που κοσμεί το κεντρικό μέρος του Massroom Boutique, και αποτελεί τον καλύτερο πόλο έλξης, αφού σε προσκαλεί να κάνεις ένα δροσιστικό διάλειμμα από την καθημερινότητα, ενώ όσο βραδιάζει, ‘ντύνεται’ με τον κατάλληλο φωτισμό, και φιλοξενεί τα σπουδαιότερα events της πόλης. Είναι ένας από τους λόγους, που το εν λόγω μαγαζί, δημιουργεί την πιο όμορφη, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για όλους τους πελάτες του, οι οποίοι μετατρέπονται αυτόματα σε μόνιμους θαμώνες. Το σίγουρο είναι ένα, πώς ό,τι ώρα της ημέρας επιλέξεις αυτό το στολίδι της Παραλιακής για την διασκέδαση σου, θα περάσεις τέλεια, αφού οι ιθύνοντες έχουν φροντίσει με το παραπάνω για αυτό.

Το Massroom summer club, ενδείκνυται για να απολαύσεις τον πρωινό καφέ σου μαζί με κάποιο snack ή finger food, δίπλα από την πανέμορφη ψηφιδωτή πισίνα του μαγαζιού, προάγοντας έτσι, την πιο όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία. Ο χώρος διαθέτει και ένα υπέροχο και πληρέστερο μενού με γευστικά πιάτα που ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις, αλλά και εξαιρετικά δροσιστικά και χρωματιστά cocktails, που απογειώνουν στο έπακρον το φόντο για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Τα καλύτερα νυχτερινά events και projects της Αθήνας, παίρνουν την θέση τους στο βραδινό πλέον Massroom-Boutique, το οποίο δημιουργεί το πιο όμορφο ψηφιδωτό εικόνων, ήχων και χρωμάτων για την βραδινή μας διασκέδαση.

Ένας από τους κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, η Λάμψη 92,3 fm, πραγματοποιεί μια μοναδική συνεργασία με το Massroom, για κάθε Πέμπτη, όπου την σκηνή του θα συνταράσουν οι καλύτεροι εκπρόσωποι της εγχώριας ελληνικής μουσικής σκηνής, σε μοναδικά live performances, άρτια συνοδευμένα από τους top dj’s της πόλης. Από το stage του, έχουν περάσει ήδη με τεράστια επιτυχία, τρεις εξαιρετικοί εκπρόσωποι του λαικού τραγουδιού, με τον Νίκο Μακρόπουλο να εγκαινιάζει το event, και τον Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Τσαλίκη, να ακολουθούν με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνάει κάθε προηγούενο. Οι Παρασκευές θα είναι στιγματισμένες με ένα πολύ επιτυχημένο πάρτι, το Keep drinking, που παίρνει απευθείας την μεταγραφή του από το πολύ επιτυχημένο joy bar της Γλυφάδας. Κάθε δεύτερο Σάββατο, θα έχει την μουσική υπογραφή του καταξιωμένου μουσικού παραγωγού του Athens Radio deejay 95,2 Μιχάλη Τσαουσόπουλου, και τα πράγματα όπως φαίνεται θα είναι ‘Majestic’, αφού ο γνωστός dj θα βάλει φωτιά στα decks του Massroom Poolside, με τις εξαιρετικές μουσικές του επιλογές. Τέλος, τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, και έχοντας ως πυρήνα την πανέμορφη χαρακτηριστική ψηφιδωτή πισίνα του μαγαζιού, θα εδρεύει το θρυλικό πάρτι ‘Show me love’, ξεσηκώνοντας όλη την Αθήνα να περνάει εκεί τις ώρες της.

Το Massroom poolside club, είναι ο καλύτερος θερινός all day προορισμός που θα μπορούσε κανείς να επιλέξει, αν επιθυμεί να κάνει ένα δροσιστικό διάλειμμα από την ζεστή καθημερινότητα της πόλης. Ουσιαστικά, αυτή η νέα συνεργασία των δύο μεγαθηρίων της διασκέδασης, θα χρίσει το εν λόγω μαγαζί ως το απόλυτο meet point όλης της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY