Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Lohan club: Το μαγαζί που «ξύπνησε» ξανά τον μύθο των υπερκλαμπ

Είναι αυτό το μαγαζί που 'ξύπνησε' ξανά τον μύθο των υπερκλαμπ, και στέκεται ικανό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού, φέρνοντας στο προσκήνιο εκείνη την διασκέδαση άνευ όρων, που είναι βασισμένη και άρτια δομημένη στα πρότυπα των top χώρων του εξωτερικού. Έχει καταφέρει να γίνει ο απόλυτος πόλος έλξης για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας, με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στο νεοσύστατο στολίδι της Πειραιώς, Lohan club.

Lohan club: Το μαγαζί που «ξύπνησε» ξανά τον μύθο των υπερκλαμπ

Είναι αυτό το μαγαζί που ‘ξύπνησε’ ξανά τον μύθο των υπερκλαμπ, και στέκεται ικανό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού, φέρνοντας στο προσκήνιο εκείνη την διασκέδαση άνευ όρων, που είναι βασισμένη και άρτια δομημένη στα πρότυπα των top χώρων του εξωτερικού. Έχει καταφέρει να γίνει ο απόλυτος πόλος έλξης για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας, με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στο νεοσύστατο στολίδι της Πειραιώς, Lohan club.

Έχει προστεθεί επάξια στην λίστα με τις must εξόδους της φετινής αθηναικής νύχτας, φέρνοντας ένα αέρα εξωτερικού στα δρώμενα της χώρας, και δημιουργώντας τις δικές του προσωπικές δομές στην διασκέδαση της πόλης. Τα στοιχεία που το καθιστούν τόσο ξεχωριστό από οποιοδήποτε άλλο, και συνθέτουν την φαντασμαγορική του εικόνα, είναι αναμφίβολα η εξαιρετική δομική του σύσταση, όπως φυσικά και ο τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό και ηχητικό εξοπλισμό του. Όλα αυτά, όπως και ο μοναδικά κρυστάλλινος ήχος του Lohan, αναδεικνύονται στον ύψιστο βαθμό μέσα από τα πιο δυνατά events και projects που λαμβάνονται χώρα στην σκηνή του.

Το Lohan club γκάζι, ήρθε για να ταράξει τα νερά του μέχρι τώρα τρόπου διασκέδασης, και να την πάει ένα βήμα παραπέρα αφήνοντας έντονα το δικό του στίγμα. Ένας από τους λόγους της ήδη τεράστιας επιτυχίας του είναι φυσικά η τοποθεσία του, αφού το  Lohan στεγάζεται στην Ιερά Οδό, σε ένα από τα πιο αγαπητά και λαοφιλή προάστια της πόλης, το Γκάζι. Ουσιαστικά εδρεύει στην θέση του εξαιρετικού Spell club, που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού για πολλά χρόνια, όντας ένα σπουδαίο hotspot. Ο προκάτοχος αυτής της θέσης, ήταν ένα μαγαζί που είχε γράψει με χρυσά γράμματα, ιστορία στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας, με όλη την πόλη να το επιλέγει ξανά και ξανά για να απογειώσει την ψυχαγωγία του και να γίνει μέρος της πιο όμορφης και φαντασμαγορικής εμπειρίας. Έτσι, το Lohan συνεχίζει αυτή την πορεία, ανανεωμένο και πλήρως εκσυγχρονισμένο, θέτοντας τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά, καθώς δεν μπορεί να συγκριθεί εύκολα με κάποιο άλλο μαγαζί. Παρά τους λίγους μήνες λειτουργίες, έχει αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει, και ότι δεν έχει χριστεί τυχαία ως μια must επιλογή όλων για την χειμερινή μας διασκέδαση.

Το Lohan Athens club, έχει στηθεί στις πιο άρτιες προδιαγραφές των καλύτερων μαγαζιών του εξωτερικού, φέρνοντας στο προσκήνιο ότι τα υπερκλαμπ στην Αθήνα, δεν είναι απλά κάτι που ανήκε στο παρελθόν. Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το μοναδικό εγχείρημα, αποτελείται από τον επιχειρηματία Άγγελο Γιαννακόπουλο,  υπεύθυνο για το εξαιρετικό Monarch στην Μύκονο, αλλά και για το μεγαθήριο της νυχτερινής ψυχαγωγίας, Dream city, αλλά και από τον ιδιοκτήτη του ιαπωνικού εστιατορίου, Rakkan, Dennis Papagewrgiou. Το Lohan club, είναι η απάντηση στους λάτρεις της καθαρόαιμης έννοιας του clubbing, οι οποίοι για πρώτη φορά έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με projects και events που δεν συναντάς εύκολα στην Ελλάδα, και πάρτι που φτάνουν την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό της.

Οι  καλύτεροι dj’s της νυχτερινής Αθήνας βάζουν φωτιά από τα decks του, με τα μοναδικά Led walls να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να απογειωθεί το βράδυ μας. Φυσικά, το πιο σπουδαίο γεγονός του Lohan club, είναι η επιστροφή ενός από τα πιο ιστορικά πάρτι που έχουν περάσει ποτέ από την νυχτερινή Αθήνα, και ο λόγος για το εξαιρετικό Showtime, και τα RnB vibes στα καλύτερα τους, να στεγάζονται σε αυτό το φαντασμαγορικό μαγαζί κάθε Κυριακή, σφραγίζοντας έτσι ότι η κατεύθυνση της φετινής διασκέδασης είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY