Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Κουφός – Σεισμός και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού! – Χαμός στις ΗΠΑ με τις εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Κουφού (vids)

«Σεισμό» προκαλεί σε κάθε live εμφάνισή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό ο Κώνσταντίνος Κουφός. Κάπως έτσι προέκυψε το σλόγκαν «Κουφός - σεισμός».

Κουφός – Σεισμός και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού! – Χαμός στις ΗΠΑ με τις εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Κουφού (vids)

«Σεισμό» προκαλεί σε κάθε live εμφάνισή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό ο Κώνσταντίνος Κουφός. Κάπως έτσι προέκυψε το σλόγκαν «Κουφός – σεισμός».

Και αυτό ισχύει, αφού ο νεαρός καλλιτέχνης έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, με τις επιτυχίες του να κάνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο YouTube.

Ύστερα από τις εμφανίσεις του στην Αυστραλία, τη Γερμανία και τον Καναδά, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στις ΗΠΑ και τραγούδησε για τους Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι περίμεναν τη στιγμή να τον γνωρίσουν και να ακούσουν από κοντά τα τραγούδια του, γεμίζοντας μαγαζιά που χωρούν 1.000 και 2.000 άτομα!

Όπως είπε και σε live μετάδοση που έκανε στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Κουφός αισθάνεται ευλογημένος που ζει αυτές τις στιγμές, που έρχεται κοντά με το κοινό του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και υπόσχεται να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε εμφάνιση για να τους ευχαριστήσει.

Δείτε τα βίντεο

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY