Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Άλλη μία sold out σεζόν έκλεισε για το Teatro Music Hall

Tο Teatro music hall, για αυτή την σεζόν επιστράτευσε στην πρώτη γραμμή του προγράμματος του, δύο μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, δύο από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς τραγουδιστές της χώρας μας.

Άλλη μία sold out σεζόν έκλεισε για το Teatro Music Hall

Tο Teatro music hall, για αυτή την σεζόν επιστράτευσε στην πρώτη γραμμή του προγράμματος του, δύο μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, δύο από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς τραγουδιστές της χώρας μας. Ο λόγος φυσικά για τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά και τον εξαιρετικό Νότη Σφακιανάκη, όπου δημιουργούν τον δικό τους πανικό στην φαντασμαγορική σκηνή του Teatro, έχοντας δύο από τα μεγαλύτερα φανατικά κοινά στον χώρο, τα οποία μένουν πιστά σε όλη την διάρκεια της πορείας τους, καθιστώντας το μαγαζί κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νότης Σφακιανάκης είναι αναμφίβολα δύο ιστορικά ονόματα στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, αφού και οι δύο έχουν μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο, και προάγουν την γνήσια και αυθεντική μορφή της διασκέδασης στην καλύτερη της μορφή. To Teatro Music Hall, είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο αγαπητά μπουζούκια της πόλης, με τους θαμώνες να προκαλούν την απόλυτη κοσμοσυρροή σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Φέτος ειδικά που έχει τοποθετήσει ως μουσικούς leaders του προγράμματος του, τον  Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη που είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες συνεργασίες της σεζόν, το αποτέλεσμα είχε μιλήσει προτού καν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους. Τεράστιο φανατικό κοινό, γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα και αναρίθμητες επιτυχίες, ήταν η χρυσή συνταγή της επιτυχίας, με το Teatro να γίνεται για ακόμα μια σεζόν μία από τις κορυφαίες επιλογές μας για να απογειώσουμε την νυχτερινή μας ψυχαγωγία.

Όταν αναφερόμαστε σε έναν καλλιτέχνη σαν τον Βασίλη Καρρά, τα λόγια ίσως περιττεύουν, καθώς η σταθερά ανοδική του πορεία μπορεί να μιλήσει από μόνη της. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας μας, και αυτό αποδεικνύεται από την αστείρευτη αγάπη του κόσμου, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως κάθε μαγαζί στο ποίο εμφανίζεται είναι επιεικώς κατάμεστο. Από το 1980 που μας συστήθηκε, κατάφερε να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο  το γνήσιο λαϊκό τραγούδι, και την αυθεντική μορφή της νυχτερινής ψυχαγωγίας. Ο ίδιος  διαθέτει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αφού έχει ηγηθεί αυτών, και έχει προκαλέσει τον δικό του πανικό. Αυτά που τον καθιστούν τόσο ξεχωριστό είναι αναμφίβολα η χαρακτηριστική χροιά του, και το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, στοιχεία που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τον μπερδέψει. Τα κομμάτια του είναι εξαιρετικά αγαπητά και δημοφιλή με τον κόσμο να τα λατρεύει, και να τον χρίζει δικαίως ως έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας μας.

Μαζί με τον εξαιρετικό Βασίλη Καρρά στο Teatro μπουζούκια, βρίσκεται ο ‘Άρχοντας’, σύμφωνα με το τεράστιο φανατικό κοινό του, Νότης Σφακιανάκης ο οποίος πραγματοποιεί μοναδικές εμφανίσεις ικανοποιώντας κάθε προσδοκία των θαμώνων. Δεν χωράει αμφιβολία πως όταν αναφερόμαστε στο φαινόμενο Νότης Σφακιανάκης, τα λόγια υστερούν, αφού είναι ένας καλλιτέχνης που έχει ερμηνεύσει κάποια από τα σπουδαιότερα ερωτικά τραγούδια που έχουν ακουστεί ποτέ, και καταφέρνει να φτάνει όλες τις αισθήσεις μας στο ζενίθ τους. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς τραγουδιστές της Ελλάδας, με φανατικό κοινό που τον λατρεύει πιστά και τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση, όπως άλλωστε κάνει και αυτή την σεζόν, στο Teatro music hall, ένα μαγαζί που όπως φαίνεται, είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου.

Κωνσταντίνος Αργυρός,  Μέλισσες θα είναι το επόμενο σχήμα στο Teatro Music Hall όπως λένε οι φήμες για το καλοκαίρι του 2017. Θα το μάθουμε σύντομα από το gout.gr και το mpouzoukovios.gr τα δύο site που φροντίζουν πάντα για την διασκέδαση μας στα νυχτερινά κέντρα, club, μπουζούκια και πίστες της αθήνας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY