Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (06/07) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (06/07) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

THE BEGUILED / Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ

«Η Αποπλάνηση» (The Beguiled) η νέα ταινία της Σοφίας Κόπολα που κέρδισε κοινό και κριτικούς αποσπώντας το βραβείο σκηνοθεσίας στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Ιουλίου 2017.
Η ατμοσφαιρική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τόμας Κάλιναν, αφηγείται, μέσα από τη γυναικεία ματιά, την ιστορία ενός πληγωμένου στρατιώτη (Κόλιν Φάρελ) που, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου, και συγκεκριμένα το 1864, βρίσκει καταφύγιο, ώσπου να αναρρώσει, σε ένα σχολείο θηλέων οικότροφων στη Βιρτζίνια, όπου τον περιθάλπουν ως ηθικό τους χρέος. Η παρουσία του εκεί, όμως, ξυπνά στα κορίτσια και τις μοναχικές γυναίκες του σχολείου (Νικόλ Κίντμαν, Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ), καταπιεσμένα ένστικτα, πάθη και ανάγκες, προκαλώντας μεταξύ τους ανταγωνισμούς και συγκρούσεις που φτάνουν ακόμα και στα άκρα.

Πρωταγωνιστούν:
Νικόλ Κίντμαν, Κόλιν Φάρελ, Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ

Σκηνοθεσία:
Σοφία Κόπολα

Τι όμορφη μέρα, θεέ μου! / CHE BELLA GIORNATA

Το όνειρό του Κέκο είναι να γίνει αστυνομικός, όμως απορρίπτεται για τρίτη φορά από το σώμα. Με την μεσολάβηση ενός συγγενή του αναλαμβάνει τη φύλαξη του περίφημου καθεδρικού Ναού του Μιλάνου. Ασφαλώς δεν αργεί να κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη αφού είναι το πλέον ακατάλληλο άτομο για αυτή την θέση. Η κατάσταση φτάνει στο αποκορύφωμα όταν ο Κέκο γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη Φάρα, μία αδίστακτη γυναίκα που έχει σκοπό να ανατινάξει το μουσείο. Η Φάρα βρίσκει το ιδανικό θύμα στο πρόσωπο του Κέκο και τον χρησιμοποιεί για να φέρει εις πέρας τα επικίνδυνα σχέδια της.

Σκηνοθεσία: Gennaro Nunziante

Σενάριο: Gennaro Nunziante, Checco Zalone

Με τους:

Checco Zalone, Nabiha Akkari, Ivano Marescotti

SPIDER-MAN™: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ / SPIDER-MAN™: HOMECOMING

Ονειροπαρμένος, μετομυαλότουναταξιδεύειακόμηστηνπεριπέτειαπουείχεμετουςΕκδικητές, οPeterParker επιστρέφεισπίτιτου,όπουζειμετηστοργική θείατουMay (MarisaTomei).ΟPeterπροσπαθείναπροσαρμοστείξανάστηνκαθημερινήτουρουτίνακάτω πάντα από το άγρυπνο μάτι του μέντορά του Tony Stark (Robert Downey Jr.). Η προσαρμογή, όμως, δεν είναι εύκολη, αφούο ίδιος προσπαθείνααποδείξειότιείναικάτιπαραπάνωαπόένανχαριτωμένοσούπερ ήρωαπου το πεδίο δράσης του οριοθετείται στα στενά όρια τηςγειτονιάς του. Όταν, όμως,κάνειτηνεμφάνισήτουοVulture (MichaelKeaton),έναςκαινούργιος πανούργοςκακός που απειλεί όλους όσους νοιάζεται οPeter,τα πράγματα θα σοβαρέψουν και όλα θα έρθουν πάνω κάτω.Ηστιγμήέφτασεπουθαπρέπεινααποδείξειαναξίζει ή όχιναείναιοήρωαςπουόλοι περιμένουν.

Σκηνοθεσία: JonWatts
Σενάριο:JonathanGoldstein, JohnFrancisDaley, JonWatts, ChristopherFord, ChrisMcKenna, ErikSommers (ΒασισμένοστοComicBookτηςMarvelτωνStanLeeκαιSteveDitko)
Παίζουν: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori
Παραγωγοί: Kevin Feige, Amy Pascal, Eric Hauserman Carroll
Διεύθυνσηφωτογραφίας: Salvatore Totino

Πώς να γίνεις Λατίνος εραστής / Ηow to Be a Latin Lover

Του Κεν Μαρίνο.
Με τους Εουχένιο Nτέρμπες, Σάλμα Χάγεκ

Ενας 45άρης πρέπει να βρει γυναίκα να τον συντηρεί όταν τον χωρίζει η πάμπλουτη ηλικιωμένη σύζυγός του. Προσωρινά, πάει να μείνει με την αδερφή του.

Ο πιλότος / Koblic

Του Σεμπαστιάν Μπορενστάιν.
Με τους Ρικάρντο Νταρίν, Ινμα Κουέστα

Μια δυνητικά ενδιαφέρουσα ιστορία βουτηγμένη στο σκοτεινό παρελθόν της Αργεντινής, για έναν στρατιωτικό πιλότο με ένοχη συνείδηση που κρύβεται σε ένα απομακρυσμένο χωριό, υποβιβάζεται από τα κλισέ και τις διόλου πιστευτές ανατροπές στην πλοκή.

Απροσδόκητος έρωτας / Hampstead

Του Τζόελ Χόπκινς.
Με τους Νταϊάν Κίτον, Μπρένταν Γκλίσον

Η Νταϊάν Κίτον ερωτεύεται «απροσδόκητα» τον Μπρένταν Γκλίσον.

Ο υπηρέτης / The Servant

Του Τζόζεφ Λόουζι. Με τους Ντερκ Μπόγκαρντ, Τζέιμς Φοξ, Σάρα Μάιλς

Ψαρωτικός Τζόζεφ Λόουζι με τον κλασικό του πλέον «Υπηρέτη», όπου η δυναμική ανάμεσα σε έναν αριστοκράτη και τον υπηρέτη του ανατρέπεται με απρόσμενες κλωτσιές στο κατεστημένο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY