Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Όταν η Ναόμι Γουότς έγινε η… πριγκίπισσα Νταιάνα (pics-vid)

Και μετά από τις εικόνες, που είχαν δει το χειμώνα το φως της δημοσιότητας και απεικόνιζαν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Ναόμι Γουότς στη Νταιάνα, αλλά και την απίστευτη ομοιότητα της σταρ με την αγαπημένη θλιμμένη πριγκίπισσα, τώρα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου φιλμ "Diana".

Όταν η Ναόμι Γουότς έγινε η… πριγκίπισσα Νταιάνα (pics-vid)

Και μετά από τις εικόνες, που είχαν δει το χειμώνα το φως της δημοσιότητας και απεικόνιζαν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Ναόμι Γουότς στη Νταιάνα, αλλά και την απίστευτη ομοιότητα της σταρ με την αγαπημένη θλιμμένη πριγκίπισσα, τώρα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου φιλμ “Diana”.

\r\n

\r\n

\r\n

“Η Νταιάνα είναι κομμάτι της ιστορίας μας, μια απίστευτη γυναίκα με ένα τραγικό τέλος” είχε δηλώσει η διάσημη ηθοποιός, προ μηνών, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

\r\n

Από κοσμικό είδωλο σε μια μεγάλη φιλάνθρωπο και από μια ερωτευμένη γυναίκα σε μια τραγική προσωπικότητα… Η ταινία αφηγείται τη σχέση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας με τον Δρ. Χάσνατ Καν, που διήρκεσε από το 1995 έως και λίγους μήνες πριν το θάνατο της το 1997. Μάλιστα, την παρουσιάζει ως μια τραυματισμένη γυναίκα που, όχι πληγώθηκε βαθιά από το χωρισμό της με τον Καν και σύναψε σχέση με τον Ντοντι Αλ Φαγιέντ, μόνο και μόνο για να τον κάνει να ζηλέψει.

\r\n

Το “Diana” σε σκηνοθεσία του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ αναμένεται στις βρετανικές αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KkXJhAi53kQ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY