Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Οικονομόπουλος και Onirama στο «Κέντρο Αθηνών»

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά κέντρα διασκέδασης για την νυχτερινή Αθήνα, είναι το Κέντρο Αθηνών. Έχει αποτελέσει σταθερή αξία στην αθηναϊκή βραδινή ζωή, αφού μέσω της αίγλης και των δυναμικών συνεργασιών που επιλέγει , έχει χριστεί ως ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης.

Οικονομόπουλος και Onirama στο «Κέντρο Αθηνών»

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά κέντρα διασκέδασης για την νυχτερινή Αθήνα, είναι το Κέντρο Αθηνών. Έχει αποτελέσει σταθερή αξία στην αθηναϊκή βραδινή ζωή, αφού μέσω της αίγλης και των δυναμικών συνεργασιών που επιλέγει , έχει χριστεί ως ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης. Είναι ένα πανέμορφο κέντρο, με εξαιρετική δομή και μεγάλη χωρητικότητα που επιτρέπει σε χιλιάδες κόσμο να το επιλέγουν φανατικά για την διασκέδαση τους. Βρίσκεται εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της ψυχαγωγία, στο Γκάζι, και έχει φιλοξενήσει στην σκηνή του τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Ως χώρος τώρα, το Κέντρο Αθηνών είναι υπερσύγχρονο, με μεγάλη χωρητικότητα και μάλιστα έχει ανανεωθεί για να υποδεχθεί με την πιο έντονη διάθεση τη σεζόν 2017-2018, θέτοντας στην πρωταγωνίστρια γραμμή τον σπουδαίο λαικό καλλιτέχνη Νίκο Οικονομόπουλο με τους εκρηκτικούς Ονιράμα. Το Κέντρο Αθηνών βρίσκεται σε μια περιοχή, η οποία αποτελεί το απόλυτο στέκι της νυχτερινής Αθήνας, τόσο λόγω ευκολίας στην πρόσβαση όσο και για τα μοναδικά μουσικά ‘παντρέματα’ που επιλέγει κάθε φορά να απογειώνουν τα χειμερινά μας βράδια.

Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, το Κέντρο Αθηνών χαρακτηρίζεται από διακοσμητική αρτιότητα και άψογο σχεδιασμό. Έντονα χρώματα, ατμοσφαιρικός φωτισμός που μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες της βραδιάς, μεγάλοι και άνετοι καναπέδες, μια πλειάδα από stands και ένας εξώστης με εκπληκτική, πανοραμική θέα, που προσφέρει άψογη θέαση του προγράμματος, συνθέτουν το σκηνικό ενός πρακτικά λειτουργικά και καλλιτεχνικά εξαιρετικού προγράμματος και χώρου. Αξίζει να προσθέσουμε φυσικά στα ατού του Κέντρου Αθηνών, και το ευγενέστατο και πάντα έτοιμο προσωπικό του, έτοιμο να ικανοποιήσει την κάθε μας ανάγκη, καθώς και την δυνατότητα του εν λόγω νυχτερινού κέντρου να φιλοξενήσει εκδηλώσεις όπως συνέδρια  λόγω της άρτιας προσαρμοστικότητας του αλλά φυσικά και της μεγάλης του χωρητικότητα, που αγγίζει τα 2500 άτομα αλλά και την ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα του.

Η επιτυχία, είναι μία λέξη που ήρθε πολύ γρήγορα για τον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς κέρδισε σχεδόν αυτόματα το κοινό, με το μοναδικό λαικό μέταλλο της φωνής του, αλλά και με το χαμηλό προφίλ που κράτησε στα φώτα της δημοσιότητας. Από πολύ μικρή ηλικία, είχε χαραγμένο μέσα του το μουσικό γονίδιο, για αυτό και μόλις ενηλικιώθηκε, άρχισε να εμφανίζεται σε μικρές πίστες της γενέτειρας του, Πάτρας, και μετέπειτα και της Βόρειας Ελλάδας. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που μας συστήθηκε, κέρδισε το κοινό και απέκτησε μια μαγική χημεία μαζί του.

Το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, μαγνητίζει όσους τον έχουν ακούσει live, και ο ίδιος μένει πιστός στο λαικό στυλ που τον ανέδειξε ουσιαστικά, και τόσο αγαπάει να ερμηνεύει. Τα κομμάτια του, γίνονται αυτόματα τρομερές ραδιοφωνικές επιτυχίες, αλλά παράλληλα, και προσωπικά αγαπημένα τραγούδια του κόσμου, αφού σημειώνουν πολύ μεγάλο ποσοστό views στο YouTube. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, είναι ομολογουμένως, ένας από τους καλύτερους λαικούς τραγουδιστές της χώρας μας, αφού η αστείρευτη ενέργεια του πάνω στην σκηνή, σε συνδυασμό με την εξαιρετική φωνή του,  τον έφεραν στην κορυφή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι Ονιράμα είναι ένα από  τα πιο αγαπητά και δημοφιλή συγκροτήματα της χώρας μας, χαρίζοντας μας κορυφαίες επιτυχίες που απογειώνουν όλες τις αισθήσεις μας. Τα live performances τους, με άξιο πρωταγωνιστή τον frontman τους, Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος διαθέτει μια μοναδική ενέργεια και ένα απίστευτο γκελ με τον κόσμο, διατηρούν το κέφι ακέραιο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αυτό ίσως που τους ξεχωρίζει τόσο πολύ με τον κόσμο να τους επιλέγει ξανά και ξανά είναι ότι το πρόγραμμα τους κινείται άψογα από άκρως ξεσηκωτικά κομμάτια μέχρι  αισθαντικές μπαλάντες που αγγίζουν τον καθένα. Έτσι, οι εκρηκτικοί Ονιράμα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην φαντασμαγορική σκηνή του Κέντρου Αθηνών, με τον σπουδαίο Νίκο Οικονομόπουλο χρίζοντας το ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης, και θα προσελκύσει όλο το κοινό να το θέσει στην κορυφή  για αυτή την χειμερινή σεζόν.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY