Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (07/09) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (07/09) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ / IT COMES AT NIGHT

του Τρέι Έντουαρντ Σουλτς

Τζόελ Έντγκερτον, Κρίστοφερ Άμποτ, ΚαρμένΕτζόγκο, ΡάιλιΚίου, Κέλβιν Χάρισον Τζ.

Μια αφύσικη απειλή τρομοκρατεί τον κόσμο, κι ένας άντρας με την οικογένεια του έχουν βρει την ασφάλεια σε ένα απομονωμένο σπίτι. Η ηρεμία τους θα δοκιμαστεί όταν φτάσει στο σπίτι μια απεγνωσμένη νεαρή οικογένεια που αναζητά καταφύγιο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑ / BACK TO BURGUNDY (CE QUI NOUS LIE)

Σκηνοθεσία: Cedric Klapisch

Σενάριο: Santiago Amigorena, Cedric Klapisch

Με τους: Pio Marmai, Francois Civil, Yamee Couture, Ana Girardot

Ο Jean είναι 30ετών και έχει περάσει την τελευταία δεκαετία της ζωής του ταξιδεύοντας στον κόσμο και κόβοντας κάθε δεσμό με την οικογένεια του και την Βουργουνδία, τον τόπο των παιδικών του χρόνων. Τώρα πλέον έχει εγκατασταθεί το εξωτερικό μέχρι που τον καλούν πίσω στην πατρίδα του για να αποχαιρετίσει τον ετοιμοθάνατο πατέρα του. Είναι τέλος του καλοκαιριού και η επερχόμενη συγκομιδή του κρασιού δίνει την ευκαιρία στον Jean να έρθει πάλι κοντά με την αδερφή του Juliette και τον αδερφό του Jeremie ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το μέλλον του οικογενειακού αμπελώνα. Κατά την διάρκεια ενός έτους, και ακολουθώντας τον ρυθμό των εποχών και της διαδικασίας παραγωγής κρασιού, τα τρία αδέρφια αργά και σταθερά ξαναχτίζουν την σχέση τους, και συνδέονται μεταξύ τους από το γνήσιο και ζωντανό πάθος τους για την τέχνη του κρασιού. Όλοι μαζί παρά τις αντιξοότητες θα προσπαθήσουν να σώσουν τους αμπελώνες και τα κελάρια 3 γενεών, ώστε να μην περάσουν σε ξένα χέρια.

Μία τρυφερή ιστορία για την αγάπη και το καλό κρασί που περνάει από γενιά σε γενιά και γίνεται τρόπος ζωής.

American Made

Του Νταγκ Λάιμαν.

Με τους Τομ Κρουζ, Ντόναλ Γκλίσον, Σάρα Ράιτ

Είναι πράγματι απίθανη η πραγματική ιστορία του πιλότου Μπάρι Σιλ ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο ως μεσάζων ανάμεσα στην αμερικανική κυβέρνηση, στους Κόντρας στη Νικαράγουα και το κολομβιανό καρτέλ. Η ταινία «American Made» όμως υποβιβάζεται από την εξυπνακίστικη σκηνοθεσία του Νταγκ Λάιμαν και τον σταθερά αντιπαθητικό πια Τομ Κρουζ.

Αυτή η γη είναι δική μας / Chez Nous

Του Λικά Μπελβό.
Με τους Εμιλί Ντεκέν, Αντρέ Ντισολιέ

Μια απολιτίκ νοσοκόμα αποφασίζει να κατέβει στις δημοτικές εκλογές με ένα ανερχόμενο εθνικιστικό κόμμα, το οποίο υποστηρίζει ότι δεν είναι… εθνικιστικό: μια ιστορία σύγχρονη με κατεπείγουσα αίσθηση και ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για τη Γαλλία λόγω των Λεπενικών αναφορών της, που χάνει πόντους από την άνιση δραματική της εκτέλεση.

Detroit: Μια οργισμένη πόλη

Της Κάθριν Μπίγκελοου. Με τους Τζον Μπογιέγκα, Αλτζι Σμιθ
Δραματική, 2017, ΗΠΑ, 143’.

Η Κάθριν Μπίγκελοου επιστρέφει μετά το «Zero Dark Thirty» με την πραγματική ιστορία της εξέγερσης του Ντιτρόιτ το 1967, μία από τις πιο αιματηρές και θανατηφόρες στην ιστορία της Αμερικής που κράτησε πέντε ημέρες και μέτρησε 43 νεκρούς και πάνω από χίλιους τραυματίες.

Ο νεκρός / Dead Man

Του Τζιμ Τζάρμους.

Με τους Τζόνι Ντεπ, Γκάρι Φάρμερ

Ενα πειραγμένο γουέστερν, ο «Νεκρός» ακολουθεί τον ταπεινό λογιστή Τζόνι Ντεπ στην προκαθορισμένη του πορεία προς τον θάνατο – με την τραγική ειρωνεία και το κρατσανιστό χιούμορ του Τζάρμους να του κρατάνε το χέρι.

Οι πρώην / Les Ex

Του Μορίς Μπαρτελεμί.

Με τους Ζαν-Πολ Ρουβέ, Πατρίκ Σενέ

Ρομαντική κωμωδία για πέντε άνδρες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν μπορούν να αποδεσμευτούν από τις πρώην τους.

Στο πέρασμα του χρόνου / Kings of the Road

Του Βιμ Βέντερς.

Με τους Ρίντιγκερ Φόγκλερ, Χανς Τσίσλερ

Τρίτη στην τριλογία των road movies του Βιμ Βέντερς, μια περιπλάνηση στη Γερμανία κατά μήκος του Τείχους και στην ιστορία του σινεμά.

Paulina

Του Σαντιάγο Μίτρε.

Με τους Ντολόρες Φόνσι, Οσκαρ Μαρτίνες

Μια hardcore ιδεαλίστρια δασκάλα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά παρά τον πρόσφατο βιασμό της από ομάδα νέων. Ανισο αλλά εν­διαφέρον.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY