Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (16/03) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (16/03) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ / LA FILLE INCONNUE

των Ζαν-Πιέρ & Λυκ Νταρντέν
Αντέλ Ενέλ

Μια νεαρή ειδικευόμενη, ακούει το κουδούνι στο ιατρείο της μετά από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα, μια, αλλά δεν απαντά. Το επόμενο πρωί, η αστυνομία την ενημερώνει ότι μια άγνωστη γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο σπίτι της. Γεμάτη ενοχές, θέτει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει την ταυτότητα της. Δε θέλει να χαθεί ανώνυμα, να εξαφανιστεί σα να μην υπήρξε ποτέ.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας / (Beauty and the Beast)

Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος(Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

Σκηνοθεσία: Bill Condon
Σενάριο: Stephen Chbosky, Evan Spiliotopoulos
Παίζουν και ακούγονται: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Audra McDonald, Gugu Mbatha-Raw, Hattie Morahan, Nathan Mack, Ian McKellen, Emma Thompson
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Αλεξάνδρα Λέρτα, Γιάννης Παλαμίδας, Άλεξ Παναγή, Δημήτρης Κοντογιάννης, Στρατής Στηλ, Χρήστος Θάνος, Αλέξης Ζερβάνος, Πένυ Δεληγιάννη, Λίλη Τέγου, Μάγκυ Χαραλαμπδίου, Αλέξανδρος Ντούνης, Τάσος Κωστής, Σία Κοσκινά,
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Tobias A. Schliessler
Σχεδιασμός Παραγωγής: Sarah Greenwood
Κοστούμια: Jacqueline Durran
Μοντάζ: Virginia Katz

The Last Face

Του Σον Πεν
Με τους Σαρλίζ Θερόν, Χαβιέρ Μπαρδέμ

Πομπώδης και διδακτική δίχως όριο, αφηγείται τον έρωτα ανάμεσα σε δύο γιατρούς που δουλεύουν σε εμπόλεμες ζώνες της Αφρικής.

Παράδοξη ευτυχία / Original Bliss

Του Σβεν Τάντικεν
Με τους Μαρτίνα Γκέντεκ, Ούλριχ Τουκούρ

Μια κακοποιημένη γυναίκα που έχει χάσει την πίστη της συνάπτει εξωσυζυγική σχέση με έναν γκουρού συγγραφέα, ο οποίος κρύβει τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές του.

Ενα βήμα τη φορά / Patients (aka Step by Step)

Των Μεχντί Ιντίρ, Γκραν Κορ Μαλάντ
Με τους Πάμπλο Πολί, Σουφιάν Γκεράμπ

Ενας νεαρός αθλητής μένει ανάπηρος και μπαίνει σε κέντρο αποκατάστασης: εύπεπτη και ανάλαφρη ταινία που αποτυπώνει με ανώδυνο -αν και αληθοφανή- τρόπο τη νοσοκομειακή εμπειρία.

Get Out / Τρέξε!

Του Τζόρνταν Πιλ
Με τους Ντάνιελ Καλούγια, Αλισον Γουίλιαμς

Απρόσμενη επιτυχία στο αμερικανικό box office για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ολοένα ανερχόμενου κωμικού Τζόρνταν Πιλ («Keanu»): ένας μαύρος άντρας επισκέπτεται τους γονείς της λευκής κοπέλας του, οι οποίοι τον υποδέχονται με τρομακτικά ανοιχτές αγκάλες.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY