Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (02/03) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (02/03) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Τ2 Τrainspotting

Στην αρχή έμοιαζε με ευκαιρία… μετά έγινε προδοσία. Έχουν περάσει 21 χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει. Ο Mark Renton (Ewan McGregor) επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι. Εκεί τον περιμένουν όλοι: ο Spud (Ewen Bremner), ο Sick Boy (Jonny Lee Miller) και ο Begbie (Robert Carlyle). Αλλά όχι μόνο αυτοί. Τον υποδέχονται η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η επιθυμία, ο φόβος, η μετάνοια, η ηρωίνη, η αυτοκαταστροφή, ο θανάσιμος κίνδυνος. Όλα έχουν παραταχθεί για να τον καλωσορίσουν.

Σκηνοθεσία: Danny Boyle
Σενάριο (βασισμένο στα μυθιστορήματα του Irvine Welsh Porno & Trainspotting): John Jodge
Παίζουν: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Anjela Nedyalkova
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Anthony Dod Mantle BSC, DFF
Σχεδιασμός Παραγωγής: Mark Tildesley
Κοστούμια: Rachael Fleming
Μοντάζ: John Harris

GLORY

Ο Τσάνκο Πέτροφ βρίσκει εκατομμύρια λέβα στις ράγες του σιδηροδρόμου, κατά τη καθημερινή του επιθεώρηση. Αποφασίζει να παραδώσει τα χρήματα στην αστυνομία και το κράτος τον τιμά με μια εκδήλωση προς τιμήν του. Η Τζούλια Στάνκοβα, επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Μεταφορών, παίρνει το παλιό του ρολόι, οικογενειακό κειμήλιο, για να μπορέσει να του απονεμηθεί ένα καινούριο- δώρο για το ήθος του. Στην πορεία το νέο ρολόι χαλάει και η Στάνκοβα έχει χάσει το παλιό. Εδώ ξεκινά η απεγνωσμένη μάχη του τίμιου εργάτη να επανακτήσει το οικογενειακό του κειμήλιο και τη χαμένη του αξιοπρέπεια.

Logan

Η καλύτερη «Wolverine» ταινία και μία από τις καλύτερες με σούπερ ήρωες, το «Logan» τιμά στο έπακρο τη σκοτεινή πλευρά του αδαμάντινου χαρακτήρα και του προσφέρει το πιο ταιριαστό, τέλειο τέλος στη μακρά κινηματογραφική πορεία του (17 χρόνια από το πρώτο «X-Men»).

Του Τζέιμς Μάνγκολντ.
Με τους Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ.

Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή του Ολλι Μάκι / The Happiest Day in the Life of Olli Maki

 

Βραβείο του τμήματος Ενα Κάποιο Βλέμμα στις Κάννες για τη γλυκύτατη ταινία του Γιούχο Κουοσμάνεν. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία του μποξέρ Ολλι Μάκι, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο στην κατηγορία φτερού το 1962, ενώ ταυτόχρονα συνειδητοποιεί ότι έχει ερωτευτεί.

Του Γιούχο Κουοσμάνεν.
Με τους Γιάρκο Λάχτι, Οονα Αϊρόλα

Frenzy

Η Καλύτερη Τουρκική Ταινία για το 2015 είναι ένα δραματικό θρίλερ για έναν άντρα που αποφυλακίζεται νωρίτερα υπό τον όρο να γίνει πληροφοριοδότης για την Αστυνομία δουλεύοντας ως σκουπιδιάρης. Οταν συναντά τον αποξενωμένο αδελφό του, τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή.

Του Εμίν Αλπέρ.
Με τους Μεχμέτ Οζγκιούρ, Μπερκάι Ατες

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY