Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (02/02) στους κινηματογράφους.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (02/02) στους κινηματογράφους.

RINGS ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 3

Υπάρχει ένα βίντεο. Πρώτα το παρακολουθείς. Μετά πεθαίνεις.
Ένα νέο κεφάλαιο, το τρίτο, της δημοφιλούς σειράς ταινιών τρόμου RING: ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ έρχεται στη μεγάλη οθόνη για να μάθουμε τελικά την ιστορία της Σαμάρα, του ανατριχιαστικού κοριτσιού που ήταν παγιδευμένο σε μια κασέτα και σκόρπιζε το θάνατο…
Μια νεαρή κοπέλα, η Τζούλια, ανησυχεί για το αγόρι της, τον Χολτ, που έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία, καθώς, ξαφνικά, χάνει κάθε επαφή μαζί του. Όταν μαθαίνει πως το αγόρι της ερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί, η Τζούλια θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της, βλέπει η ίδια το βίντεο κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει “μια ταινία μέσα στην ταινία” που δεν την έχει δει ποτέ κανείς. Με το χρόνο να είναι εχθρός, η Τζούλια ξεκινά έναν αγώνα δρόμου να τερματίσει την κατάρα και να σπάσει το φαύλο κύκλο του αίματος.

Πρωταγωνιστούν:
Ματίλντα Άννα Ίνγκριντ Λουτζ, Άλεξ Ρόου, Μπόνι Μόργκαν,
Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τζόνι Γκαλέκι.
Σκηνοθεσία
Φ. Χαβιέ Γκουτιέρεζ

Gold

Εμπνευσμένο από το σκάνδαλο της Bre-X Minerals Corporation που ξέσπασε το 1993, όταν η εταιρία δήλωσε πως έχει ανακαλύψει ένα τεράστιο κοίτασμα χρυσού στην Ινδονησία, το Gold παρακολουθεί την περιπέτεια του χρυσοθήρα David Walsh (Mathew McConaughey) και του γεωλόγου Michael Acosta (Edgar Ramirez) στην ινδονησιακή ζούγκλα καθώς αναζητούν τον θησαυρό που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Stephen Gaghan
Σενάριο: Patrick Massett, John Zinman
Παίζουν: Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard, Corey Stoll, Toby Kebbell, Bruce Greenwood, Stacy Keach
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Robert Elswit

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ / ANTHROPOID

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα

Τσεχοσλοβακία 1942.Ο Josef Gabcik και o Jan Kubis φθάνουν στην κατεχόμενη Πράγμα με σκοπό να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση «Ανθρωποειδές». Η αποστολή έχει στόχο να δολοφονήσει τον αξιωματικό των SS Reinhard Heydrich. τον τρίτο κατά σειρά ισχυρότερο αξιωματικό του 3ου Ράιχ μετά τον Hitler και τον Heinrich Himmler. Ο Heydrich ήταν επίσης επί κεφαλής των Ναζί στην Τσεχοσλοβακία και γνωστός ως ο “σφαγέας της Πράγας”.
Εκεί οι δύο άντρες θα έρθουν σε επαφή με την τοπική αντίσταση και με πολλές δυσκολίες θα προσπαθήσουν να οργανώσουν την επιχείρησή τους, η οποία ίσως να είναι η τελευταία της ζωής τους.

Σκηνοθεσία:
Sean Ellis (METRO MANILLA, CASHBACK)

Σενάριο:
Sean Ellis, Anthony Frewin

Με τους:

Jamie Dornan, Cillian Murphy, Brian Caspe

Δολοφονικά Αμαξίδια

Χρυσός Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη για μια ουγγρική γκανγκστερική σάτιρα… επί τροχών. Ο 20χρονος Ζολί, ο φίλος του κι ένας πρώην πυροσβέστης, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, φοβούμενοι πως σύντομα θα θεωρούνται άχρηστοι, αποφασίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μαφία ως πληρωμένοι δολοφόνοι. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

The Warrior’s Gate

Αγγλόφωνη γαλλο-κινέζικη περιπέτεια φαντασίας. Ένας αμερικανός έφηβος ζει μία εικονική ζωή. Στο σχολείο τον εκφοβίζουν, ενώ η μητέρα του εργάζεται σκληρά, προσπαθώντας να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού τους. Έτσι, με κάθε ευκαιρία, ο Τζακ δραπετεύει από την πραγματικότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μια μέρα μεταφέρεται μαγικά στην αρχαία Κίνα, όπου και καλείται να γίνει ήρωας και να σώσει μία όμορφη πριγκίπισσα από τον βάρβαρο βασιλιά.

Άμεση Επιβίβαση

Γαλλική κωμωδία δράσης. Ο Χοσέ έχει μία τελευταία έκδοση κρατούμενου πριν την πολυπόθητη προαγωγή του. Όμως, ο κρατούμενός του, Ακίμ, εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι του έχουν φορτώσει κατά λάθος την ταμπέλα του υποψήφιου τρομοκράτη και τον στέλνουν πίσω στην Καμπούλ. Αυτό που ξεκινά σαν ταξίδι ρουτίνας καταλήγει σε μπελά, αφού το αεροπλάνο τους προσγειώνεται στη Μάλτα και ο Ακίμ διαφεύγει, αναγκάζοντας τον Χοσέ να ξεκινήσει το πιο τρελό ανθρωποκυνηγητό με αναπάντεχες και εκρηκτικές επιπλοκές.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY