Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Η ιστορία του θεάτρου και του κινηματογράφου αποθεώνει τη Μαρία Κορινθίου (vids)

Πολλά είδαμε και ακούσαμε για την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» στο θέατρο Broadway.

Η ιστορία του θεάτρου και του κινηματογράφου αποθεώνει τη Μαρία Κορινθίου (vids)

Πολλά είδαμε και ακούσαμε για την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» στο θέατρο Broadway.

Όλοι στάθηκαν στο κοστούμι της αγαπημένης ηθοποιού, όμως κανείς δεν αναφέρθηκε στο παίξιμο της και την ερμηνεία της στη μεταφορά της ελληνικής ταινίας στο θέατρο.

Ευτυχώς, υπήρχε η ιστορία του θεάτρου αλλά και του ελληνικού κινηματογράφου για να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Κορινθίου, η οποία δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στο σανίδι.

Η αρχή έγινε με την Μάρθα Καραγιάννη. «Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την Μαρία Κορινθίου, δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της. Ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι και γιατί να μοιάζει με το δικό μου. Και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος. Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της! Και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα τη Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία», τόνισε χαρακτηριστικά η πρώτη «Μαρίνα» του έργου.

Ακολούθησε η Μαρία Ιωαννίδου, μία ηθοποιός και χορεύτρια που έχει ζήσει για τα καλά εκείνη την εποχή. «Με ενόχλησε ρε παιδιά, τώρα αυτά είναι λεπτομέρειες. Στο κάτω-κάτω έδειξε κάτι ωραίο, αυτό θέλω να πω. Αυτό που έδειξε ήταν πολύ ωραίο. Τα έχω κάνει κι εγώ αυτά και σε μένα έλεγαν χειρότερα. Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε και δεν ήρθε ποτέ να με δει», τόνισε.

Αποθεωτικά, όμως, ήταν και τα σχόλια της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία επίσης συμμετείχε στην ταινία «Γοργόνες και μάγκες», και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρία Κορινθίου. «Δεν την περίμενα τόσο καλή. Επειδή είναι καρακουκλάρα, πληθωρική, δεν την περίμενα να σουμπρετίζει τόσο καλά. Έχοντας υπόψην μου και την Καραγιάννη που τότε είχε κλέψει την παράσταση. Ήταν πάρα πολύ καλή η Καραγιάννη», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Εκτός από τους νυν και πρώην συναδέλφους της, η γνωστή ηθοποιός δέχεται τα θετικά σχόλια του κόσμου, ο οποίος κατά τη διάρκεια που εμφανίζεται εκείνη δεν σταματάει να χειροκροτεί και στη συνέχεια στα καμαρίνια έχει μόνο καλά λόγια να της πει.

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Κορινθίου «πουλάει» και πάντα αποτελεί αντικείμενου σχολιασμού στα πάνελ των εκπομπών, οι οποίες ουδέποτε αναφέρθηκαν στα σχόλια των κ.κ. Καραγιάννη, Χρονοπούλου ή και του Γιάννη Βογιατζή, και το μόνο που τους απασχόλησε ή τους ενδιαφέρει ακόμα είναι το κοστούμι ή αν φαίνεται η θηλή της.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY