Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Για όλες τις ώρες της μέρας η καλύτερη επιλογή είναι το Voodoo Club Athens

Όταν η καλοκαιρινή περίοδος πλησιάζει, οι σκέψεις όλων μας, ταξιδεύουν προς την Παραλιακή, και στα μαγαζιά που την απογειώνουν μετατρέποντας την το μεγαλύτερο hotspot της νυχτερινής Αθήνας.

Όταν η καλοκαιρινή περίοδος πλησιάζει, οι σκέψεις όλων μας, ταξιδεύουν προς την Παραλιακή, και στα μαγαζιά που την απογειώνουν μετατρέποντας την το μεγαλύτερο hotspot της νυχτερινής Αθήνας. Ένα από τα μαγαζιά πρωτοστάτες της περιοχής, είναι το φαντασμαγορικό all day cafe-bar, voodoo, το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της πόλης στον ύψιστο βαθμό.  Έτσι, και αυτή την καλοκαιρινή σεζόν, μας υποδέχεται με την καλύτερη και πιο καλοκαιρινή διάθεση, που έλκει όλη την Αθήνα να το χρίσει τον απόλυτο προορισμό της πόλης. Το voodoo club athens, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας, όντας ένα μαγαζί συνώνυμο με την λέξη ποικιλία. Όποιος επιθυμεί καφέ, μεσημεριανό διάλειμμα, μια βουτιά στην φαντασμαγορική πισίνα του ή να γίνει μέρος των μοναδικών πάρτι που θα απογειώσουν την νυχτερινή διασκέδαση, το voodoo είναι η απόλυτη πρόταση που τα συνδυάζει όλα αυτά στο μέγιστο.

Αυτό λοιπόν που αποτελεί τον απόλυτο πόλο έλξης του βουντού κλαμπ, είναι ότι δίνει στον καθένα την ευκαιρία να το επιλέξει για όλες τις ώρες της ημέρας, όντας νούμερο ένα επιλογή στα all day δρώμενα της Αθήνας. Προσφέρει όλων των ειδών τις ανέσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, και μας έχει χαρίσει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις όντας πολύ εύκολα προσβάσιμο από όλες τις μεριές της Αθήνας, καθώς είναι πλησίον της στάσης του τραμ του Αγίου Κοσμά. Ας μην ξεχνάμε φυσικά και την πανέμορφη ψηφιδωτή πισίνα του μαγαζιού, που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με τον κόσμο να το καθιστά επιεικώς κατάμεστο. Είναι ένα μαγαζί που συνεχώς ανακαινίζεται όντας άκρως εντυπωσιακό, με το ειδυλλιακό και θαλασσινό τοπίο να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όντας σε έναν φαντασμαγορικό λοιπόν, open air χώρο, όπου η θάλασσα είναι ένα βήμα κοντά, δίνει σε κάθε πελάτη την απόλυτη αίσθηση του καλοκαιριού στον ύψιστο βαθμό, με τους θαμώνες να απολαμβάνουν τον καφέ τους ή κάποιο σνακ, κάτω από την ζεστασιά του Αττικού ήλιου. Οι ιθύνοντες και για αυτή την θερινή σεζόν, έχουν δημιουργήσει ένα άψογο θερινό πρόγραμμα, που θα δελέασει όλη την Αθήνα να ζήσει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία σε αυτο το μαγαζί.  Για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν τα events που θα πλαισιώσουν το voodoo club θα δημιουργήσουν τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, αφού είναι εκείνο το μαγαζί που είναι ταυτόσημο με την έννοια της θερινής ψυχαγωγίας.

Το voodoo summer club μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας και το καλοκαίρι του 2017 του ανήκει δικαιωματικά και για αυτή την σεζόν. Έχει περάσει στην συνείδηση όλων ως το απόλυτο meetpoint της θερινής πόλης, και δεν είναι τυχαία ως ένα από τα στολίδια της Παραλιακής, αφού συνδυάζει άψογα όλα τα στυλ και τις προτιμήσεις της διασκέδασης. Είναι αναμφίβολα στην κορυφή των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού, με τους πελάτες του να μετατρέπονται αυτόματα σε μόνιμους θαμώνες, και να αδημονούν για το grand opening του που θα κατοχυρώσει και επίσημα την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY