Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Fantasia Live: Ρέμος και Δάντης μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους

Tο Fantasia live, είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή νυχτερινά κέντρα που εκπροσωπούν επάξια την καλύτερη μορφή της διασκέδασης στην πρωτεύουσα.

Fantasia Live: Ρέμος και Δάντης μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους

Tο Fantasia live, είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή νυχτερινά κέντρα που εκπροσωπούν επάξια την καλύτερη μορφή της διασκέδασης στην πρωτεύουσα. Μπορεί να μην είναι πάρα πολλά χρόνια στα νυχτερινά δρώμενα, αλλά βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του κόσμου, αφού έχει  προστεθεί  στην top λίστα με τα μαγαζιά που προάγουν την γνήσια, αυθεντική διασκέδαση, και το απόλυτο κέφι, με τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης να γνωρίζουν καλά ότι αξίζει πραγματικά να πας μέχρι την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5, γιατί θα το βράδυ σου θα απογειωθεί. Αυτή την άνοιξη, τα ηνία από τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό, που κατάφερε να βάλει φωτιά στην πίστα του Fantasia, παίρνει ο νούμερο ένα λαικός τραγουδιστής της χώρας μας, και ο λόγος φυσικά για τον εξαιρετικό Αντώνη Ρέμο.

O Αντώνης Ρέμος, είναι από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας μας, και έχει ηγηθεί των μεγαλύτερων σκηνών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τα κύρια όπλα του καθόλη την διάρκεια της πολυετούς καριέρας του είναι φυσικά, το αισθαντικό μέταλλο της φωνής του, αλλά φυσικά, και τα τρομερά επιτυχημένα τραγούδια του που δύσκολα μπορούν να αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο. Δεν χωράει αμφιβολία, ότι αναφερόμαστε σε ένα φαινόμενο της ελληνικής μουσικής σκηνής, αφού ο Αντώνης Ρέμος, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς ερμηνευτές της χώρας μας, φέροντας πλέον τον τίτλο του μεγαλύτερου εκπροσώπου του ερωτικού τραγουδιού, με τα κομμάτια του να μαγνητίζουν όλες τις αισθήσεις και να σαγηνεύουν κάθε αίσθημα. Η πορεία του Αντώνη Ρέμου, ήταν από την αρχή συνεχώς ανοδική, με τον ίδιο να μετράει εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στο ενεργητικό του. Η απίστευτη χροιά του, και η σπάνια ικανότητα να φτάνει όλα μας τα συναισθήματα στο ζενίθ τους, είναι ίσως αυτά που τον έχουν θέσει τόσο ψηλά, με το φανατικό του κοινό να αυξάνεται συνεχώς, και να του δείχνει απίστευτη αγάπη σε κάθε live του, καθιστώντας όποιο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο.

Αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό, και είναι αναμφίβολα το στοιχείο του, είναι οι αναρίθμητες ερωτικές του επιτυχίες, που έχουν συνεπάρει όλον τον κόσμο. Ο Antonis Remos, ασχολήθηκε με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1992 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, με την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα να έρχεται το 1995 στο πλευρό του σπουδαίου Δημήτρη Μητροπάνου.

Την επόμενη χρόνια, κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, ‘Αντώνης Ρέμος’, το οποίο σχεδόν αμέσως γίνεται πλατινένιο, ‘υπογράφοντας’ πλέον πως εκείνο το αγόρι από την Θεσσαλονίκη θα έχει πολύ μεγάλη καριέρα στον χώρο του λαικού τραγουδιού. Η επόμενη δεκαετία για τον Αντώνη Ρέμο στιγματίστηκε από μια συνεργασία που θα τον έφτανε στην απόλυτη κορυφή, και αυτή ήταν με τον εξαιρετικό συνθέτη  Γιώργο Θεοφάνους  ο οποίος του χάρισε μερικά από τα πιο επιτυχημένα και διαχρονικά κομμάτια του που λατρεύτηκαν από τον κόσμο. Αυτή την άνοιξη, ο σπουδαίος ερμηνευτής έρχεται στην Παραλιακή, με απόλυτο σκοπό του, να προκαλέσει κοσμοσυρροή στο στολίδι της Λεωφόρου Ποσειδώνος, Fantasia live.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY