Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Caramela live stage: Ο απόλυτος ναός της διασκέδασης

Το Caramela live stage είναι ομολογουμένως ο απόλυτος ναός της διασκέδασης, που απογειώνει την νυχτερινή ψυχαγωγία στο έπακρον, με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά για να φτάσει το κέφι και το γλέντι στο κόκκινο.

Caramela live stage: Ο απόλυτος ναός της διασκέδασης

Το Caramela live stage είναι ομολογουμένως ο απόλυτος ναός της διασκέδασης, που απογειώνει την νυχτερινή ψυχαγωγία στο έπακρον, με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά για να φτάσει το κέφι και το γλέντι στο κόκκινο. Είναι ένα μαγαζί που προάγει την γνήσια αυθεντική διασκέδαση χωρίς περιττούς εντυπωσιασμούς μένοντας πιστό στην κλασσική έννοια του μπουζουκιού, πράγμα που κάνει στην καλύτερη του μορφή.

Το Caramela βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό, κάτι που το καθιστά πολύ εύκολα προσβάσιμο από κάθε μεριά της Αθήνας. Για πολλά χρόνια το συγκεκριμένο μαγαζί είχε ταυτιστεί με έναν καλλιτέχνη που του ταιριάζει στο έπακρον, καθώς ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή ως προς την ενέργεια και το κέφι. Αυτός λοιπόν ο καλλιτέχνης επέστρεψε την φετινή χρονιά στην άλλοτε μόνιμη μουσική του στέγη Caramela live stage, και ο λόγος φυσικά για τον εξαιρετικό Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει ξανά τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποτελεί ένα σπουδαίο όνομα στα μουσικά δεδομένα της χώρας, καθώς θέτει ως πρωταρχικό του στόχο να φτάνει τις έννοιες κέφι και διασκέδαση, ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας το δικό του στίγμα σε αυτές. Ο ίδιος έχει στο ενεργητικό του μια πολύ μεγάλη ‘θητεία’ σε νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Αυτό που τον καθιστά τόσο ξεχωριστό είναι το μοναδικό του γκελ με τον κόσμο, και η απίστευτα επικοινωνιακή του διάθεση σε κάθε live performance  του που πραγματικά μένει αξέχαστο.

Το μουσικό του ρεπερτόριο ελίσσεται με μοναδικό τρόπο σε διάφορα είδη, αφού στο πρόγραμμα του συμπεριλαμβάνει άκρως ξεσηκωτικά κομμάτια που φτάνουν το κέφι στο κόκκινο, αλλά και εξαιρετικές μπαλάντες που αγγίζουν κάθε συναίσθημα. Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει λοιπόν στο μουσικό του σπίτι Caramela live stage, με μια άκρως νεανική και τρομερά ευδιάθετη ομάδα που συντελούν στο να δημιουργηθεί ξανά ο απόλυτος μονόδρομος για την διασκέδαση μας.

Μαζί λοιπόν με τον σπουδαίο Γιώργο Τσαλίκη, βρίσκεται ένας καλλιτέχνης με στοιχεία πολύ όμοια και ιδιαίτερα δυναμική ενέργεια με αυτόν, και ο λόγος για τον εξαιρετικό Κυριάκο Κυανό. Ο ίδιος έχει μια πολύ μεγάλη θητεία στο εν λόγω μαγαζί, με ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνιση του και τον ίδιο να το αποζημιώνει θέτοντας πρωταρχικό του στόχο να φτάνει το κέφι στον ύψιστο βαθμό του.

Την παρέα του Caramela live stage, συμπληρώνει μια εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα, όπου με την σαγηνευτική της εμφάνιση και την θετική της αύρα πάνω στο stage, μαγνητίζει κάθε βλέμμα των θαμώνων του εν λόγω μαγαζιού.

Η παρουσία έκπληξη της ομάδας, είναι φυσικά οι Knock out, οι οποίοι δίνουν το δικό τους στίγμα στο πρόγραμμα, συντελώντας και αυτοί στο να ανεβάσουν το κέφι στο κόκκινο, αφού είναι οι ‘κάτοχοι’ του μοναδικού hit της περσινής σεζόν, ‘Οταν πονάω το γλεντάω’.

Έτσι, με leader τον μοναδικό Γιώργο Τσαλίκη, το Caramela live stage αφήνει για ακόμα μια φορά το δικό του σημάδι στον χάρτη με τις must επιλογές που πρέπει να κάνει κάποιος για να απογειώσει την διασκέδαση του, όπως άλλωστε και κάνει σε κάθε μέρα λειτουργίας του, με το μαγαζί να είναι συνεχώς κατάμεστο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY