Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Cabaret – Cabaret Romeo: Ο απόλυτος μονόδρομος της διασκέδασης

To Cabaret είναι ένα νυχτερινό κέντρο που μας συντροφεύει κάθε καλοκαιρινή αλλά και χειμερινή περίοδο και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλου του αθηναικού κοινού.

Cabaret – Cabaret Romeo: Ο απόλυτος μονόδρομος της διασκέδασης

To Cabaret είναι ένα νυχτερινό κέντρο που μας συντροφεύει κάθε καλοκαιρινή αλλά και χειμερινή περίοδο και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλου του αθηναικού κοινού. Ως Cabaret Romeo, έχει δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης εποχής, που αποτέλεσε μια νέα εποχή για το κλασσικό meetpoint όλης της νυχτερινής Αθήνας, Romeo. Ακολούθησε την απόλυτη τάση της εποχής, live clubbing, ανανεώθηκε πλήρως, και ενστερνίστηκε ουσιαστικά, τον νέο τρόπο διασκέδασης του κοινού. Μπορεί να μην μετρά πολλά χρόνια στην νυχτερινή Αθήνα με την νέα του μορφή, αλλά κατάφερε να χριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα στέκια της πόλης, με το πανέμορφο σκηνικό του, να θυμίζει μεγάλα μαγαζιού του εξωτερικού.

Στην τεράστια επιτυχία του ως προς την καλοκαιρινή του μορφή συνετέλεσαν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην σκηνή του Cabaret Romeo, όπως ο Γιώργος Σαμπάνης, οι Ονιράμα, οι Melisses, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίνο και πληθώρα άλλων, με την διασκέδαση της θερινής Αθήνας να έχει βρει την μόνιμη στέγη της και όλη την πόλη να μιλάει για εκείνο το νέο μαγαζί που ήρθε και συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο το clubbing με top live performances. Φυσικά και στην χειμερινή του εκδοχή ως Cabaret, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της πόλης, με το live clubbing, να έχει πλέον εδραιωθεί ως must ρεύμα της εποχής, με την Έλλη Κοκκίνου και τον Λούκα Γιώρκα να πραγματοποιούν μοναδικές εμφανίσεις.

Η χειμερινή εκδοχή του Cabaret, βρίσκεται στο πιο αγαπητό και πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας, το Κολωνάκι που κακά τα ψέματα αυτούς τους μήνες είναι το απόλυτο hotspot. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο λόγος που έχει τόσο μεγάλη αποδοχή και αγάπη από τον κόσμο, είναι ότι προάγει το live clubbing στην καλύτερη μορφή του, ικανοποιώντας έτσι κάθε γούστο και προτίμηση και δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να διασκεδάσει όπως θέλει και να απολαύσει στο ίδιο μέρος έναν μαγικό συνδυασμό από νυχτερινή σκηνή και club. Το Κολωνάκι έχει δεχτεί τον αέρα που έφερε το Cabaret απλόχερα, αφού σε κάθε μέρα λειτουργίας του μαγαζιού, επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή και όχι άδικα.  Φέτος η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου και ο ταλαντούχος Λούκας Γιώρκας, δημιουργούν το απόλυτο hotspot για την διασκέδαση μας, και όλη η πόλη περνάει από το συγκεκριμένο μαγαζί με τις προσδοκίες να ικανοποιούνται στο έπακρον.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι ομολογουμένως μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της χώρας μας, με ένα συνεχώς αυξανόμενο φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνιση της. Έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στις νυχτερινές σκηνές της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας, με θητεία κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, έχει τα κατάλληλα εφόδια για να φτάσει το κέφι στο αγαπημένο της χρώμα, το κόκκινο. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την σαγηνευτική της εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, αφού η Έλλη Κοκκίνου πέρα από μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, είναι και μία μοναδική show woman, με τα live perofrmances της να αφήνουν το δικό τους στίγμα. Τα αμέτρητα επιτυχημένα κομμάτια της, έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο, και το μουσικό της πρόγραμμα ελίσσεται άψογα από άκρως ξεσηκωτικά τραγούδια, έως μοναδικά αισθαντικές μπαλάντες. Η ίδια, έχει υπάρξει ξανά οικοδέσποινα του Cabaret και  στην χειμερινή αλλά και στην καλοκαιρινή του εκδοχή, με το αθηναικό κοινό να το καθιστά κατάμεστο.

Αυτή την σεζόν, η Έλλη Κοκκίνου στο Cabaret, έχει στο πλευρό της έναν εξαιρετικό λαικό νέο τραγουδιστή, τον Λούκα Γιώρκα, ο οποίος πέρα από το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, διακρίνεται και για το ήθος και την σεμνότητα που τον διακρίνουν ως προσωπικότητα. Οι  δύο καλλιτέχνες, σε άρτιο συνδυασμό με τους καλύτερους dj’s της πόλης, έχουν καταφέρει να χρίσουν το Cabaret ως ένα must μαγαζί που πρέπει να επισκεφτείς στην αθηναική νύχτα, μην αφήνοντας κανέναν ασυγκίνητο, και δίνοντας στο απόλυτο κέφι και διασκέδαση, την μόνιμη τους στέγη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY