Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Αποθεώθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά την πρεμιέρα του στο Vogue! (video)

Ήταν μια πρεμιέρα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά από έξι χρόνια ανέβηκε στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και γνώρισε την αποθέωση από 1000 άτομα που γέμισαν ασφυκτικά το Vogue.

Αποθεώθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά την πρεμιέρα του στο Vogue! (video)

Ήταν μια πρεμιέρα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά από έξι χρόνια ανέβηκε στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και γνώρισε την αποθέωση από 1000 άτομα που γέμισαν ασφυκτικά το Vogue. Λίγο μετά τη 01.30 με ένα εντυπωσιακό intro ο δημοφιλής καλλιτέχνης καλησπέρισε το κοινό και τραγούδησε το ” Αθήνα – Θεσσαλονίκη ” με τον κόσμο στην κυριολεξία να παραληρεί από κάτω.

Άνετος, σπορ ντυμένος ( κουστουμάκι – μπλούζα απο μέσα και αθλητικό παπούτσι ) έδωσε τα πάντα και στα δυο του προγράμματα και ευχαρίστησε τους πάντες γι αυτή τη βραδιά.

Στα καμαρίνια που μιλήσαμε δήλωσε για τους αναγνώστες μας. ” Ήταν μια βραδιά μαγική. Όσα νιώθω εγώ για την Θεσσαλονίκη μου την αγαπημένη το ξέρει ο κόσμος καλά. Και σήμερα μαζί με την Ελένη και τον Πέτρο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω οτι πέρασε καλά μαζί μας ” είπε χαρακτηριστικά.

Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου κάθε Παρασκευή και Σαββατο στο Vogue θα συνεχιστούν σίγουρα μέχρι και μέρα Απριλίου.

Δείτε το βίντεο από το newspistol.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY