Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

“Admission” …σ ‘αυτήν τη σχέση δεν παίζει η απόρριψη!

Είχε συνηθίσει να κρατάει το μέλλον των άλλων στα χέρια της.\r\nΕίχε μάθει να λέει μόνο "όχι".\r\nΌμως σε κάποιες περιπτώσεις... δεν παίζει η απόρριψη.\r\nΓιατί στη ζωή, τίποτα δεν είναι όσο απλό φαίνεται.

“Admission” …σ ‘αυτήν τη σχέση δεν παίζει η απόρριψη!

Είχε συνηθίσει να κρατάει το μέλλον των άλλων στα χέρια της.\r\nΕίχε μάθει να λέει μόνο “όχι”.\r\nΌμως σε κάποιες περιπτώσεις… δεν παίζει η απόρριψη.\r\nΓιατί στη ζωή, τίποτα δεν είναι όσο απλό φαίνεται.\r\n\r\n«Admission», από 4 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.\r\n\r\nΑπό 4 ΑπριλίουΗ βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Τίνα Φέι (30 Rock) και ο Πόλ Ράντ (Παρθένος Ετών 40), συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, προσπαθώντας να παρακάμψουν τα εμπόδια που τους βάζει ο προτεινόμενος για Όσκαρ, Πόλ Γουέιτζ (Για Ένα Αγόρι), στο δρόμο για την ευτυχία.\r\n\r\nΗ Πόρσια Νέιθαν είναι μια τυπική υπάλληλος του πανεπιστημίου Πρίνστον, υπεύθυνη για τις υποβολές αιτήσεων νέων μαθητών.\r\n\r\nΣτα πλαίσια της δουλειάς της, κάνει επίσκεψη σε ένα εναλλακτικό γυμνάσιο για να κοιτάξει κάποιους υποψήφιους, υπό την επίβλεψη του παλιού της συμφοιτητή, του άνετου Τζον.\r\n\r\nΟ Τζον εικάζει πως ο μαθητής του, Τζερεμάια, έχει όλα τα ταλέντα για να γίνει δεκτός από το Πρίστον, αν κι ο χαρακτήρας του είναι αντισυμβατικός. Ίσως, όμως, είναι κι ο γιος που η Πόρσια έδωσε κάποτε για υιοθεσία.\r\n\r\nΣύντομα, η Πόρσια βρίσκεται να παραβαίνει τους κανόνες για χάρη του νεαρού, βάζοντας σε κίνδυνο τον τρόπο ζωής που επέβαλε στον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στη δουλειά της όσο και στην προσωπική της ζωή.\r\n\r\nΠρόκειται για μια ρομαντική κομεντί με έντονες συναισθηματικές στιγμές, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Jean Hanff Korelitz. Η ταινία έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και παρατηρούμε με ενδιαφέρον τη ζωή της πρωταγωνίστριας που ανατρέπεται ξαφνικά και θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα.\r\n\r\nΚι όλα αυτά γιατί οι πιο σημαντικές αποφάσεις είναι καθημερινά εκεί, στέκονται ακριβώς μπροστά μας και περιμένουν από εμάς, να κάνουμε το σωστό.\r\n\r\nΣκηνοθεσία: Paul Weitz\r\n\r\nΣενάριο: Karen Croner\r\n\r\nΠρωταγωνιστούν: Tina Fey, Paul Rudd, Michael Sheen, Nat Wolff, Wallace Shawn\r\n\r\nΔιάρκεια: 107’\r\n\r\nΔιανομή: ODEON\r\n\r\nΔείτε το trailer\r\n\r\nhttp://youtu.be/x6fp8KswbCE\r\n\r\n \r\n\r\nΚοτσώνη Ειρήνη\r\n\r\n \r\n\r\nΕίχε συνηθίσει να κρατάει το μέλλον των άλλων στα χέρια της.\r\nΕίχε μάθει να λέει μόνο “όχι”.\r\nΌμως σε κάποιες περιπτώσεις… δεν παίζει η απόρριψη.\r\nΓιατί στη ζωή, τίποτα δεν είναι όσο απλό φαίνεται.\r\n

 «Admission», από 4 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

\r\n

Από 4 ΑπριλίουΗ βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Τίνα Φέι (30 Rock) και ο Πόλ Ράντ (Παρθένος Ετών 40), συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, προσπαθώντας να παρακάμψουν τα εμπόδια που τους βάζει ο προτεινόμενος για Όσκαρ, Πόλ Γουέιτζ (Για Ένα Αγόρι), στο δρόμο για την ευτυχία.

\r\n

Η Πόρσια Νέιθαν είναι μια τυπική υπάλληλος του πανεπιστημίου Πρίνστον, υπεύθυνη για τις υποβολές αιτήσεων νέων μαθητών.

\r\n

Στα πλαίσια της δουλειάς της, κάνει επίσκεψη σε ένα εναλλακτικό γυμνάσιο για να κοιτάξει κάποιους υποψήφιους, υπό την επίβλεψη του παλιού της συμφοιτητή, του άνετου Τζον.

\r\n

 Ο Τζον εικάζει πως ο μαθητής του, Τζερεμάια, έχει όλα τα ταλέντα για να γίνει δεκτός από το Πρίστον, αν κι ο χαρακτήρας του είναι αντισυμβατικός. Ίσως, όμως, είναι κι ο γιος που η Πόρσια έδωσε κάποτε για υιοθεσία.

\r\n

 Σύντομα, η Πόρσια βρίσκεται να παραβαίνει τους κανόνες για χάρη του νεαρού, βάζοντας σε κίνδυνο τον τρόπο ζωής που επέβαλε στον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στη δουλειά της όσο και στην προσωπική της ζωή.

\r\n

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί με έντονες συναισθηματικές στιγμές, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Jean Hanff Korelitz. Η ταινία έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και παρατηρούμε με ενδιαφέρον τη ζωή της πρωταγωνίστριας που ανατρέπεται ξαφνικά και θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα.

\r\n

Κι όλα αυτά γιατί οι πιο σημαντικές αποφάσεις είναι καθημερινά εκεί, στέκονται ακριβώς μπροστά μας και περιμένουν από εμάς, να κάνουμε το σωστό.

\r\n

Σκηνοθεσία: Paul Weitz

\r\n

Σενάριο: Karen Croner

\r\n

Πρωταγωνιστούν: Tina Fey, Paul Rudd, Michael Sheen, Nat Wolff, Wallace Shawn

\r\n\r\n

\r\n \r\n \r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Διάρκεια: 107’

\r\n

 

\r\n

Εταιρεία διανομής: ODEON

\r\n

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY