Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Νίκος Βέρτης: Οι «Προτάσεις» και η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Αδιαφορείς», «Θέλω να με Νιώσεις», «Ποιος σου Είπε»... Τι κι αν το ολοκαίνουργιο cd του Νίκου Βέρτη έρχεται σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στα χέρια των θαυμαστών του, τρία από τα ολοκαίνουργια κομμάτια που περιέχει η νέα του δουλειά έχουν γίνει ήδη επιτυχία και ακούγονται παντού! 

Νίκος Βέρτης: Οι «Προτάσεις» και η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα
«Αδιαφορείς», «Θέλω να με Νιώσεις», «Ποιος σου Είπε»… Τι κι αν το ολοκαίνουργιο cd του Νίκου Βέρτη έρχεται σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στα χέρια των θαυμαστών του, τρία από τα ολοκαίνουργια κομμάτια που περιέχει η νέα του δουλειά έχουν γίνει ήδη επιτυχία και ακούγονται παντού! 

\r\n

\r\n

Στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο βιντεοκλίπ από το νέο τραγούδι με τίτλο «Ούτε που με νοιάζει», το οποίο έχει γυριστεί στη Βουλγαρία.

\r\n

\r\n

«Ανήσυχο πνεύμα» ο καλλιτέχνης, αρέσκεται στο να δίνει πάντα κάτι διαφορετικό στο κοινό του και για αυτό το λόγο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ακούσματα και προτείνει νέα μουσικά μονοπάτια που αρέσουν πολύ…

\r\n

\r\n

Ο προπομπός αυτού του νέου εγχειρήματος, το τραγούδι «Αδιαφορείς», – μιλάμε ομολογουμένως για ένα από τα πιο «ώριμα» τραγούδια του Νίκου Βέρτη – είναι ένα soft, αισθαντικό και άκρως μελωδικό κομμάτι, επάξια συνέχεια της μέχρι τώρα καλλιτεχνικής του πορείας τα τελευταία δέκα χρόνια (δισκογραφικά). Και με ένα τέτοιο ξεκίνημα αφήνει μόνο υποσχέσεις… για πολλές πλατίνες, μετά και από το πολλές φορές (4) πλατινένιο «Είμαι Μαζί Σου».

\r\n

\r\n

Την μουσική του κομματιού υπογράφει ο Γιώργος Γαλανός και τους στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου. Εκτός από το “Αδιαφορείς” η ταλαντούχος στιχουργός συμμετέχει στο cd με άλλα τρία τραγούδια..«Κράτησε με», «Δεν ζητάω να μου πεις» και «Χρόνια».

\r\n

\r\n

Στο κομμάτι  «Ποιος σου Είπε» τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος, ενώ στο «Θέλω να με Νιώσεις», η μουσική ανήκει στο μαέστρο του Δημήτρη Δέκο και οι στίχοι στην Ρένα Καμάρη.

\r\n

\r\n

Οι  καινούργιες μελωδίες έρχονται να «ντύσουν» τις περιορισμένες εμφανίσεις του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», καθώς για πρώτη φορά ο τραγουδιστής θα ξεκινήσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Οι δέκα με δεκαπέντε μεγάλες πόλεις που θα επισκεφθεί θα ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα.

\r\n

\r\n

\r\n

Για τα επαγγελματικά βήματα του Νίκου Βέρτη μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook στο Nikos Vertis – Official FanClub, ενώ υπάρχει πλέον και η πρωτοποριακή δυνατότητα να μπαίνετε στο νέο ανανεωμένο επίσημο YouTube κανάλι του Νίκου Βέρτη και κάνοντας εγγραφή να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο που ανεβαίνουν.

\r\n

\r\n

Δείτε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από τη λαμπερή πρεμιέρα στο Fantasia στις 29 Μαρτίου.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Σοκολάκης

\r\n

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tURiC_1XFr8

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY