Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ζέστη και σήμερα – Πού υπάρχει πιθανότητα βροχών (video)

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017, στην κεντρική και βόρεια χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες.

Ζέστη και σήμερα – Πού υπάρχει πιθανότητα βροχών (video)

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017, στην κεντρική και βόρεια χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο καθώς και στο Ιόνιο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 10 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 21, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 27, και στην Κρήτη από 10 έως 27.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY