Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Τατουάζ: Η Μαργκώ «χτυπάει» την Τατιάνα – Μια… ανάσα από το κύκλωμα trafficking του Αυγέρη η Νίνα – Νεαρός άντρας μιμείται τον «Γενάρη» (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Μαργκώ «χτυπάει» την Τατιάνα – Μια… ανάσα από το κύκλωμα trafficking του Αυγέρη η Νίνα – Νεαρός άντρας μιμείται τον «Γενάρη» (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Τατιάνα μετά από έναν παθιασμένο έρωτα με τον Τόνυ του λέει πως δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο η σχέση τους, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η Βέρα χωρίζει με τον Θεοχάρη και τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται.

Ο νεαρός εφοπλιστής προσπαθεί να εξηγήσει στην όμορφη αστυνομικό πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αλλά εκείνη είναι αντίθετη με αυτό.

Το ζευγάρι χωρίζει με πόνο ψυχής, ενώ η Μαργκώ παίζει με τα νεύρα του γιου της…

Απίστευτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Όλγα και Σάκης χωρίζουν! (vids)

Και όχι μόνο αυτό η μητέρα του Τόνυ βάζει έναν άντρα να μπουκάρει στο σπίτι της Τατιάνας, ο οποίος λίγο μετά την τοποθέτηση ενός κοριού έρχεται αντιμέτωπος με την κοπέλα που αντιλαμβάνεται πως δεν πρόκειται για έναν απλό ληστή. Μετά από λίγη ώρα που ψάχνει το σπίτι της καταφέρνει να βρει τον κοριό και παίζει με τους ανθρώπους της Μαργκώς.

Η Σαμίρα, η κοπέλα που ανέλαβαν να προστατεύσουν ο Παύλος με τη Μάρθα, έχει πόνους και το βράδυ όταν όλοι πέφτουν για ύπνο πηγαίνει στην αποθήκη του σπιτιού τους, γεννάει και αφήνει το μωρό στην οικογένεια Μελά. Όλοι είναι έκπληκτοι με την απόφαση της κοπέλας, αφού πιστεύουν ότι φοβήθηκε την αστυνομία, όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική… Πάντως, όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν το μωρό και να το βοηθήσουν, με τον Αλέξανδρο να έχει κάποιες ενστάσεις όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Την ίδια στιγμή, η Νίνα διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, καθώς το στριπτιτζάδικο στο οποίο έπιασε δουλειά και χορεύει ανήκει στο κύκλωμα διακίνησης γυναικών που προσπαθεί να εξαρθρώσει η Τατιάνα. Είναι το κύκλωμα τράφικινγκ που δημιουργήσει ο Αυγέρης και σε αυτό δούλευε μέχρι να γεννήσει η Σαμίρα, που άφησε το νεογέννητο παιδί της στην οικογένεια Μελά. Θα λυγήσει η Νίνα ή θα καταφέρει να ξεφύγει;

Η Τατιάνα, εκτός από τον έρωτά της για τον Τόνυ και την περιπέτειά της με τον άνθρωπο της Μαργκώς, καλείται να εξιχνιάσει και την υπόθεση δολοφονίας μίας νέας γυναίκας. Ενώ στην αρχή πίστευε πως πίσω από το νέο έγκλημα βρίσκεται ο «Γενάρης», ύστερα από τα μηνύματα του Ορφέα πως εκείνος δεν το έχει κάνει, καταλαβαίνει πως πίσω από όλα είναι ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος ομολογεί την πράξη του μετά τις πιέσεις της αστυνομικού.

Η Άννα λέει στην Αμαλία πως λίγο πριν από το ατύχημά της είχε επισκεφτεί τον Αλέξανδρο για να του ζητήσει προστασία, όμως η μητέρα της δεν θυμάται τίποτα. Λίγο μετά την επιστροφή της από το σπίτι του Θεοχάρη, η γυναίκα αναφέρει στην Έμιλυ την ανάγκη να βρεθεί ο φάκελος της Αθηνάς Στεργίου, αλλά βλέπουμε ότι τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο. Θυμήθηκε και τον Αλέξανδρο η Αμαλία;

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!
Τατουάζ – Η Τατιάνα μπροστά σε τρία… μέτωπα!
Τατουάζ: Ο «εφιάλτης» για την Τατιάνα επιστρέφει! – Το κύκλωμα σωματεμπορίας ζει και βασιλεύει!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Νότα Μία… Βραδιάτικα: Όλη η εκπομπή με τους αστέρες του Τατουάζ (video)
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ: Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη για την Ελένη; – Θα το πει άραγε στον Ορφέα;
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Τατουάζ – Τατιάνα σε Τόνυ: «Είσαι όσα δεν πρέπει να θέλω»! (video)
Τατουάζ – Ορφέας: «Πρέπει να προλάβω τον Γενάρη»! (video)
Τατουάζ – Θεοχάρης: «Αγάπη ή έρωτας; Πρέπει να διαλέξω…»! (video)
Τατουάζ: Θα χαμογελάσει επιτέλους η Αφρόδίτη; – Είναι ο Γρηγόρης το άλλο μισό της;
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY