Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Συννεφιασμένος, αλλά ζεστός ο καιρός σε όλη τη χώρα (video)

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Κυριακή 30 Απριλίου 2017.

Συννεφιασμένος, αλλά ζεστός ο καιρός σε όλη τη χώρα (video)

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Κυριακή 30 Απριλίου 2017. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στον ορεινό άξονα της Πίνδου, στο ορεινά της Πελοποννήσου και στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Παράλληλα, θα ενταθεί η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 6 έως 27 βαθμούς, στην Δυτική και Νότια Ελλάδα από 11 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 25 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά το βράδυ στα βόρεια πελάγη θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανοικτά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα όμβρων στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Παράλληλα οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και η ορατότητα περιορισμένη, κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY