Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Σχεδόν αίθριος ο καιρός – Αναλυτική πρόγνωση

Την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται αρχικά νεφώσεις στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο, και το κεντρικό Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί σχεδόν αίθριος καιρός.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός – Αναλυτική πρόγνωση

Την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται αρχικά νεφώσεις στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο, και το κεντρικό Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί σχεδόν αίθριος καιρός.

Από το μεσημέρι και έπειτα οι νεφώσεις θα μετακινηθούν στην νότια ηπειρωτική χώρα, το νότιο Ιόνιο και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, ενώ προς το βράδυ νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, στο νότιο Ιόνιο και το κεντρικό Αιγαίο, ενώ από το μεσημέρι θα εντοπίζονται κυρίως στην νότια ηπειρωτική χώρα και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες υπάρχει από το μεσημέρι, στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και το νοτιοδυτικό Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι στο νοτιοδυτικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από -3 έως 13 βαθμούς, στην κεντρική από 1 έως 14, στη νότια από 4 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 3 έως 15, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 19.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν νοτιοδυτικοί ίδιας έντασης. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι ίδιας έντασης. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, οι οποίες όμως θα διαλυθούν από το απόγευμα. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές υπάρχει έως και αργά το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως προς το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY