Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανείς απειλές της Χρυσής Αυγής κατά μελών του ΠΑΜΕ (vid)

Πρωτοφανείς απειλές κατά των μελών του ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα  και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης, μιλώντας στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο του Περάματος χθες. Ξεπερνώντας κάθε όριο, απείλησε ανοιχτά τα μέλη του ΠΑΜE λέγοντας: «Αυτοί οι λακέδες του ΠΑΜΕ θα εξαφανιστούν, θα τους τελειώσουμε».

Πρωτοφανείς απειλές της Χρυσής Αυγής κατά μελών του ΠΑΜΕ (vid)

Πρωτοφανείς απειλές κατά των μελών του ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα  και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης, μιλώντας στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο του Περάματος χθες. Ξεπερνώντας κάθε όριο, απείλησε ανοιχτά τα μέλη του ΠΑΜE λέγοντας: «Αυτοί οι λακέδες του ΠΑΜΕ θα εξαφανιστούν, θα τους τελειώσουμε».\r\n\r\nΤην ίδια ώρα, άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σκηνικό με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις μυστικές επαφές  Μπαλτάκου και τις νέες απειλές της Χρυσής Αυγής.\r\n\r\nΤις εισαγγελικές αρχές  κάλεσε σήμερα ο  Άδωνις Γεωργιάδης να καλέσουν τα μέλη της  Χρυσής  Αυγής να παραδώσουν τα βίντεο που λένε ότι έχουν στα χέρια τους.\r\n\r\nΑπό την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει να προκαλεί με δηλώσεις του μιλώντας στο Δημαρχείο Περάματος που  πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση τη Ελληνικής Αυγής για την Αττική.\r\n\r\n«Θα καταθέσω νόμιμο αποδεικτικό υλικό που αποδεικνύει ότι η κλίκα Σαμαρά αποτελεί εγκληματική οργάνωση, όπου μαζί με τους  επίορκους υπουργούς του Δένδια και Αθανασίου και με εκτελεστικό όργανο την εισαγγελέα Γκουτζαμάνη και με κάποιους επίορκους δικαστικούς κυριολεκτικά ασέλγησαν στο σώμα της ελληνικής δικαιοσύνης» ανέφερε συγκεκριμένα ο χρυσαυγίτης βουλευτής.\r\n\r\nΤην ίδια ώρα σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που ανασύρθηκαν από τους υπολογιστές των χρυσαυγιτών και δείχνουν παιδιά ακόμη και βρέφη να φορούν μπλούζες του νεοναζιστικού κόμματος με μηνύματα μίσους και τα οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Εθνος.\r\n\r\nΜικρά παιδιά ποζάρουν φορώντας μπλούζες της Χρυσής Αυγής ή στολές παραλλαγής σαν αυτές που φορούν μέλη της οργάνωσης στα τάγματα εφόδου που πραγματοποιούν. Άλλα φορούν μαύρες μπλούζες με απειλητικά μηνύματα!\r\n\r\nΈνας 10χρονος, στέκεται προσοχή κρατώντας τη σημαία της Χρυσής Αυγής… Η μαύρη μπλούζα που φοράει γράφει πάνω “Πας μη Έλλην βάρβαρος”.\r\n\r\nΣύμφωνα με το δημοσίευμα, σεμινάρια κατήχησης παρακολουθούν έφηβοι μαθητές Λυκείου σε αίθουσες τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής. Σε άλλη φωτογραφία φαίνονται παιδιά εως και 12 ετών να παίρνουν μαθήματα χρυσαυγίτικης ιστορίας στα κατηχητικά των πυρήνων και μάλιστα παρουσία των γονιών τους οι οποίοι στέκονται στο πίσω μέρος της αίθουσας. Κάπως έτσι, μικρά παιδιά στρατολογούνται στο κόμμα…\r\n\r\n”Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια” είναι το σύνθημα σε μπλούζα ενός ανηλίκου ο οποίος μάλιστα την επιδεικνύει υπερήφανα.\r\n

\r\nhttp://youtu.be/NuyMHo_53YU\r\n\r\n\r\nΤην ίδια ώρα άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου και τη δήλωση του Στάθη Παναγούλη πως μιλάει με όλους τους βουλευτές, εκτός του Μάκη Βορίδη.\r\n\r\nΟι δυο άνδρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε τον Δ. Στρατούλη για τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περί νέων βίντεο που μόλις δημοσιοποιηθούν θα προκαλέσουν σάλο.\r\n\r\n«Αυτό που μου έκανε εντύπωση στα λεγόμενα του κ. Παναγούλη, είναι ότι λέει ότι γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει και άλλα βίντεο τα οποία μόλις δοθούν στη δημοσιότητα θα γίνει μεγάλος χαμός. Και θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Στρατούλη, από που πιστεύει ότι ο κ. Παναγούλης γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει και άλλα βίντεο τα οποία μάλιστα έχει δει;» είπε ο υπουργός Υγείας.\r\n\r\nΑπό την πλευρά του, ο Δημήτρης Στρατούλη: «Η Ελλάδα έχει εξευτελιστεί γιατί αποδείχθηκε διεθνώς ότι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού είχε επαφές με τη Χρυσή Αυγή. Και εσείς μου λέτε τώρα «Παναγούλης και ξε-Παναγούλης». Ξεφτίλα έχει γίνει».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY