Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι στον Ευαγγελισμό

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψει κάποιος τη συγκεκριμένη είδηση. Ο 67χρονος ασθενής που είχε καταγγείλλει τον 60χρονο χειρούργο και διευθυντή του τμήματος στον Ευαγγελισμό για φακελάκι δυστυχώς έχασε τη ζωή τους την Κυριακή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. 

Ο συνταξιούχος καρδιοπαθής είχε πέσει θύμα εκβιασμού από καρδιοχειρούργο του Ευαγγελισμού, ο οποίος καταπατώντας κάθε αρχή και κάθε ανθρώπινη αξία, δεν δεχόταν να τον χειρουργήσει επί 18 ημέρες εάν δεν έπαιρνε τα χρήματα που ζητούσε. 

Τελικά ο συνταξιούχος χειρουργήθηκε πριν δύο ημέρες, αλλά λίγες ώρες μετά το χειρουργείο ξεψύχησε στην Εντατική. 

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του ανιψιού του συνταξιούχου στο Mega, ο οποίος σημείωσε πως “την Κυριακή το πρωί πήγαμε τον είδαμε ήταν μια χαρά ο άνθρωπος, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Ζήτησε λίγο νερό λέει αφήστε θα του δώσουμε εμείς. Φύγαμε να πάμε στο σπίτι και πριν φτάσουμε στο σπίτι μας πήραν τηλέφωνο ότι ο ασθενής τελείωσε”.

Ο συνταξιούχος ναυτικός πριν χάσει τη ζωή του, είχε υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία.  Υπέστη έμφραγμα και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εκεί αντί να χειρουργηθεί άρχισε το παζάρι με τον χειρούργο ο οποίος απαιτούσε 1.500 ευρώ. Μάλιστα, τον απειλούσε πως θα του δώσει εξιτήριο παρά το γεγονός πως έπρεπε να χειρουργηθεί.\r\n\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι γιατροί που τον χειρούργησαν διαπίστωσαν πως η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη και θεώρησαν θαύμα που κατάφερε να βγει ζωντανός από το χειρουργείο. 

Αμέσως μετά την τραγική είδηση του θανάτου, οι συγγενείς του συνταξιούχου επικοινώνησαν με το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να τους ενημερώσουν πως μετά την επέμβαση της ανοιχτής καρδιάς, ο άνθρωπός τους πέθανε. 

Με τη σειρά τους, οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης διεύθυνσης ζήτησαν να διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή, καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση. 

Εάν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων δείξουν πως οι 18 ημέρες ήταν κρίσιμες για την υγεία του ασθενούς, τότε η υπόθεση πλέον αλλάζει ριζικά και ο καρδιοχειρούργος θα αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες.\r\n\r\n\r\nΠηγή: newsit.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts