Ο Γκλέτσος παρέπεμψε την αστυνομία σε Σαμαρά-Βενιζέλο (Έγγραφα)

Ο Απόστολος Γκέτσος με αφορμή ένα ατύχημα στις Ράχες, από το οποίο κινδύνεψε η ζωή ενός παιδιού απόηλεκτροπληξία, παρέπεμψε την Αστυνομία στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο. 

\r\n

Η αστυνομία έστειλε έγγραφο στο δήμο Στυλίδας και ο δήμαρχος απάντησε ότι εδώ και τρία χρόνια δεν έχει ηλεκτρολόγο και για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

\r\n

«Φωνάζω τρία χρόνια τώρα ότι είμαστε χωρίς ηλεκτρολόγο στο δήμο. Κάποια στιγμή θα γίνει το μοιραίο. Δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος Δήμος να μην έχει ηλεκτρολόγο και να μην μπορεί να πάρει, γιατί κάποιοι όταν υπέγραφαν τις δεσμεύσεις απέναντι στη τρόικα δεν σκέφτηκαν ότι θα καταρρεύσει το σύστημα…. Για τις κολόνες οι οποίες έχουν υποστεί φθορές στείλαμε πάλι εθελοντές και ερασιτέχνες ηλεκτρολόγους για να τις φτιάξουν. Έτσι λειτουργούν σήμερα οι δήμοι, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αφημένοι στο έλεος του Θεού…», δήλωσε ο κ. Γκλέτσος στο lamiareport.gr.

\r\n

96062fa78419b334ae280e3461fd2759

\r\n

137984801b312db6755e7dfa8b817a81

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts