Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Μυστηριώδης εξαφάνιση δικηγόρου στην Τήνο

Η ιστορία του Αμερικανού Μπόμπ Μέγερ που επέλεξε το συγκεκριμένο νησί για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με την αγαπημένη του, είναι τρυφερή και ξεχωριστή.

Μυστηριώδης εξαφάνιση δικηγόρου στην Τήνο

Η ιστορία του Αμερικανού Μπόμπ Μέγερ που επέλεξε το συγκεκριμένο νησί για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με την αγαπημένη του, είναι τρυφερή και ξεχωριστή.

Την αποκάλυψε στο «Τούνελ» η σύζυγος του Γκέιλ Χάιτζερλινκ που ζει το δικό της δράμα.

Η επαφή της με την Τήνο ξεκίνησε πριν από είκοσι πέντε χρόνια όταν πρωτοπήγε στο νησί για να εκπαιδευτεί στην γλυπτική μαρμάρων. Η μοίρα εμφάνισε τότε στη ζωή της τον έρωτα των φοιτητικών της χρόνων. Τον δικηγόρο Μπομπ Μέγιερ που την αναζήτησε μετά από σαράντα χρόνια, όταν πέθανε η πρώτη του γυναίκα. Παντρεύτηκαν και πριν από έναν χρόνο, μετοίκησαν στην Τήνο από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν.

«Οι άνθρωποι εδώ είναι τόσο καλοί. Μόλις έμαθαν ότι ο Μπομπ εξαφανίστηκε έψαξαν γι αυτόν. Τους συναντώ στο σούπερ μάρκετ, στο κρεοπωλείο ή στον φούρνο και μου λένε πόσο λυπούνται. Είναι πολύ δύσκολο που δεν έχω μια απάντηση. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις… Παρά το γεγονός ότι προσεύχομαι για μια ευτυχή κατάληξη , είμαι αρκετά ρεαλίστρια γιατί αγνοείται πολλές μέρες δεν έχει τροφή, ούτε νερό και ίσως να είχε κάποιο ατύχημα. Δεν ξέρω…» είπε συγκινημένη.

Ανέφερε πως ο σύζυγος της ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου για μια βόλτα με το αυτοκίνητο του ένα ανοιχτό μπλε Χιουντάι Γκετζ, με αριθμό κυκλοφορίας ΕΜΖ 9231. Δύο μέρες αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τον οδηγό ενός απορριμματοφόρου σε έναν απομακρυσμένο δρόμο στην περιοχή Κοσσίνι. Ήταν ξεκλείδωτο, αλλά τα κλειδιά δεν βρέθηκαν. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπομπ, συμμετείχαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

«Η Αστυνομία δεν ψάχνει ενεργά. Τον θεωρούν αγνοούμενο άτομο. Δεν έχω ιδέα τι του συνέβη. Ίσως δεν μπορούσε να κινήσει το αυτοκίνητο που κόλλησε κάπου και μάλλον βγήκε έξω και περπάτησε. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν ξέρω». Ανέφερε πως είναι σε συχνή επικοινωνία με την αδελφή του συζύγου της στις Ηνωμένες Πολιτείες και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία της.

«Αν κάποιος από εσάς έχει ακούσει ή είδε κάτι σας παρακαλώ καλέστε την Αστυνομία της Τήνου. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Πολλά ευχαριστώ στο λαό της Ελλάδας. Είναι τεράστια η αγάπη που έχω εισπράξει από τους Έλληνες φίλους μου και από την νέα μου οικογένεια στην Ελλάδα. Αν υπάρχει κάτι να γίνει, παρακαλώ κάντε το».

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.77 και όταν χάθηκε φορούσε σκούρο μπλουζάκι, μπλε τζιν παντελόνι και καφέ παπούτσια.

Πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY