Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 7 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 11, στην Ήπειρο από -2 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 2 έως 8, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με προοδευτική μικρή εξασθένηση.

Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι 5 μποφόρ, στο Σαρωνικό ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY