Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας (video)

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας (video)

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 7 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 17, και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 19.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στο νότιο από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY