Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Θρίλερ μετά τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στον φοιτητή

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση του 21 ετών φοιτητή, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων.

Κάλυμνος: Θρίλερ μετά τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στον φοιτητή

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση του 21 ετών φοιτητή, που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων.

Το απόγευμα ολοκληρώθηκε η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του Νίκου Χατζηπαύλου. Η οικογένειά του, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το πόρισμα του πρώτου ιατροδικαστή -ο οποίος χαρακτηρίζει δυστύχημα το θάνατό του- ζητούσε να γίνει και μια δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, αφού σύμφωνα πάντα με την οικογένεια, στην υπόθεση υπήρχαν πολλά «κενά» και αναπάντητα ερωτήματα.

Τελικά, μετά από αγώνα, η οικογένεια κατάφερε να πάρει άδεια για να γίνει αυτή η δεύτερη ιατροδικαστική.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας, στο LiveNews, μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης, υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.

«Η πρώτη ενημέρωση που έχουμε από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, ο οποίος παρίστατο (στην ιατροδικαστική) μαζί με τριμελή επιτροπή του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ότι υπάρχει μια σοβαρή διαφοροποίηση σε σχέση με τα ευρήματα της πρώτης ιατροδικαστικής. Την αποτίμηση αυτών των ευρημάτων θα την έχουμε σε 10 με 15 μέρες…»

«Η οικογένεια πιστεύει και με τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί και από μαρτυρίες ανθρώπων που πέρασαν από το σημείο που βρέθηκε η σορός, τουλάχιστον 8 – 9 φορές αλλά και λόγω της γενιότερης κατάστασης του βραχώδους λόφου, πρώτον δε θα μπορούσε να μείνει 5 μέρες ένα σώμα στα 40 μέτρα. Και δεύτερον ο χώρος που τελικά βρέθηκε, είναι δεδομένο ότι θα έψαχναν όλοι όσοι έψαχναν αυτό το πενθήμερο… Εμείς μιλούμε για εγκληματική ενέργεια. Πλέον με το νέο αίτημα που ικανοποιήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών Ρόδου (για δεύτερη ιατροδικαστική), θεωρώ ότι εφενός έχει χαθεί χρόνος για κρίσιμα στοιχεία, αλλά ήδη από τα νέα ευρήματα υπάρχει μια διαφοροποίηση. Δεν υπάρχει χτύπημα στα πλευρά και στη σπλήνα και υπάρχουν τουλάχιστον 11 χτυπήματα περιμετρικά του κεφαλιού».

Ακούστε τι είπε στο newsIT.gr ο πραγματογνώμονας της οικογένειας που ήταν παρών σε αυτή τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση:

Οι διαφοροποιήσεις μεταξύ των δύο ιατροδικαστικών εξετάσεων

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως, αν και στην πρώτη εξέταση ο ιατροδικαστής «είδε» ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά (γεγονός που δικαιολογούσε μεταξύ άλλων και το πόρισμά του ότι ο φοιτητής πέθανε μετά από πτώση από βράχο) τώρα, η νέα ιατροδικαστική, δεν έδειξε τίποτα από τα δύο. Ούτε ρήξη σπλήνας, ούτε κατάγματα στα πλευρά δηλαδή…

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι από τη νέα ιατροδικαστική εξέταση, δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Στη σορό του φοιτητή πάντως, έγινε και ακτινοσκόπηση για να φανεί πιο ξεκάθαρα, τι κατάγματα είχε.

Τι έλεγε η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση

Στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, περιγράφονται αναλυτικά τα τραύματα στο άψυχο σώμα του νεαρού φοιτητή. Τραύματα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προκλήθηκαν μετά από την πτώση του από βράχο. Στο τέλος, ο ιατροδικαστής δίνει και το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο: Ο φοιτητής έμεινε τραυματισμένος σοβαρά και αβοήθητος για 2 με 3 ημέρες, πριν αφήσει την τελευταία πνοή του…

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή, η οικογένειά του νεαρού φοιτητή επιμένει ότι υπάρχουν ενδείξεις εγκλήματος. Για το λόγο αυτό μάλιστα, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για τη δολοφονία του 21 ετών Νίκου. Η οικογένεια λέει ότι είναι απίθανο να έμεινε τόσες μέρες στο σημείο ο άτυχος φοιτητής και να μην τον είδε κανείς, αφού από το συγκεκριμένο σημείο είχαν περάσει τόσο οι διασώστες όσο και οι ίδιοι οι γονείς του και δεν είχαν βρει τίποτα…

Σε 10 με 15 ημέρες, αναμένεται να γίνει γνωστό, πού οδηγούν τα ευρήματα και από τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση.

Με πληροφορίες από: newsit.gr, LiveNews, TATIANAlive.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY