Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Goal Χωρίς Σύνορα: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

Goal Χωρίς Σύνορα: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

Η ανάλυση του σχεδίου της κυβέρνησης για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή και τα σχέδια του Ουζουνίδη για το ντέρμπι της Κυριακής. Η επιστροφή του Καπίνο στη Λεωφόρο και οι υπόλοιπες αλλαγές που ετοιμάζει ο Βούζας μετά τη δύσκολη βραδιά στην Κωνσταντινούπολη.

Η θέληση του Αραούχο να μείνει στην ΑΕΚ και το πλάνο του Ιβιτς για να καλύψει το κενό του άτυχου Πρίγιοβιτς για τις επόμενες εβδομάδες.

Η επιστροφή του Γκιστ που έλυσε τα χέρια του Πασκουάλ, δίνει ελπίδες για βελτιωμένο Παναθηναϊκό ενόψει πλέι οφ και η προσπάθεια του Σφαιρόπουλου να κάνει σωστή διαχείρηση στους ταλαιπωρημένους προσαγωγούς του Σπανούλη ώστε να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο κρίσιμα ματς.

Το θαύμα της Μονακό του Ζαρντίμ και του απίθανου 18χρονου Εμπαπέ, οι κληρώσεις των προημιτελικών του Champions και του Europa League και η ελληνική απάντηση στον… προγραμματισμό: 15 ημέρες μετά τους προημιτελικούς οι Big 4 δεν γωνρίζουν ακόμη με ποιόν τα παίξουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παράλληλοι αθλητικοί βίοι για τους ανθρώπους της τελευταίας στιγμής της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος και Γιούλ.

Τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

ΚΥΡΙΑΚΗ  19 Μαρτίου  GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στις 13:00

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League, τα τελευταία νέα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι της Λεωφόρου και βέβαια πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σούπερ θέαμα από το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY