Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Φύλλο και φτερό τα PC του Δράκου, ψάχνουν και άλλα θύματα

Ο γνωστός φλαουτίστας Παναγιώτης Δράκος ήταν ο… δράκος ανήλικων μαθητριών του. Ο 60χρονος καθηγητής μουσικής σε γνωστό ωδείο των βορείων προαστίων, που κατά καιρούς αποτελούσε μέλος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ενώ συμμετείχε ως σολίστ στη συμφωνική ορχήστρας της ΕΡΤ και την Ορχήστρα των Χρωμάτων, κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος κοριτσιών ηλικίας 9 ετών!

Φύλλο και φτερό τα PC του Δράκου, ψάχνουν και άλλα θύματα

Ο γνωστός φλαουτίστας Παναγιώτης Δράκος ήταν ο… δράκος ανήλικων μαθητριών του. Ο 60χρονος καθηγητής μουσικής σε γνωστό ωδείο των βορείων προαστίων, που κατά καιρούς αποτελούσε μέλος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ενώ συμμετείχε ως σολίστ στη συμφωνική ορχήστρας της ΕΡΤ και την Ορχήστρα των Χρωμάτων, κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος κοριτσιών ηλικίας 9 ετών! Ο «βιρτουόζος» της φρίκης δεν δίσταζε να ασελγεί μέσα στο ωδείο καταγράφοντας παράλληλα τις αηδιαστικές πράξεις του.

Η αποκάλυψη ήρθε από ένα 9χρονο κορίτσι, το οποίο από τον Ιανουάριο του 2017, ήθελε να αλλάξει καθηγητή, κάτι που έγινε, ενώ από την αρχή του καλοκαιριού «προετοίμαζε» τους γονείς της ότι δεν ήθελε να πάει ξανά στο ίδιο ωδείο. Οι γονείς της βλέποντας αυτή την έντονη άρνηση επεδίωξαν να εντοπίσουν την αιτία, πίεσαν διακριτικά το 9χρονο κορίτσι, το οποίο αποκάλυψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις ασέλγειες που δεχόταν από τον καθηγητή της.

Απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 60χρονο μουσικό στις 31 Αυγούστου. Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του προέκυψε η ασέλγεια σε βάρος ενός ακόμη 9χρονου κοριτσιού του ωδείου, και ενός τρίτου, 11 χρόνων, το οποίο όμως ακόμη δεν έχει καταθέσει καθώς απουσιάζει μαζί με τους γονείς του από την Αθήνα.

Το «πρώτο φλάουτο» σε γνωστές ελληνικές και ευρωπαϊκές ορχήστρες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι χωρισμένος και πατέρας δυο παιδιών. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., τόνισαν πως εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ικανοποιούσε το αρρωστημένο του πάθος, ενώ ερευνούν προσεκτικά το παρελθόν του και τους εργασιακούς του χώρους προκειμένου να εντοπίσουν, ενδεχομένως και άλλα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος μαθητριών του.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του παιδόφιλου, καθώς και σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Επίσης: δύο πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή. Χθες εκδόθηκε και η σχετική διάταξη της Εισαγγελίας με την οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του.

Ο παιδόφιλος σύμφωνα με το βιογραφικό του, εμφανίζεται ως ένας από τους πιο διακεκριμένους φλαουτίστες στην Ελλάδα, και αναφέρει ότι «σπούδασε φλάουτο στο Ωδείο Αθηνών και αποφοίτησε αποκτώντας δίπλωμα με βαθμό άριστα και βραβείο. Διετέλεσε κορυφαίος Α στην ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 1982 ως το 1992, και πρώτος φλαουτίστας στην Ορχήστρα των Χρωμάτων από την ίδρυσή της το 1989 ως το 1992. Από το 1992 είναι κορυφαίος Α στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Ως σολίστ, έχει συμπράξει κατά καιρούς με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την ορχήστρα δωματίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την Καμεράτα, τη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, και την Κρατική Ορχήστρα της Σόφιας. Έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες συμμετοχές σε δίσκους με έργα Ελλήνων συνθετών, ηχογραφήσεις για την ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση, καθώς και για τη γερμανική, ελβετική κι ιταλική ραδιοφωνία. Διδάσκει τακτικά σε σεμινάρια φλάουτου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, και είναι καθηγητής στο Ωδείο Αθηνών».

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY