Έτσι είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα (pic)

Φωτογραφία της Πόλας Ρούπα με βαμμένα, ξανθά μαλλιά κι εμφανώς αδυνατισμένη, η οποία έφυγε αστραπιαία από την Πεύκη, αναζητώντας ένα νέο κρησφύγετο, μετά την σύλληψη του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη, δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. 

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία φέρεται να έχει εστιάσει την προσοχή της σε συγκεκριμένη περιοχή, έπειτα από πληροφορίες ότι εκεί εντοπίστηκε να κινείται τις ημέρες πριν από τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη το ασημί Hyundai Accent, το οποίο είχε αγοράσει ο Μαζιώτης τον Ιούλιο του 2013, χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με όνομα «Μιχάλης Μιχελάκης». 

Μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη η Αντιτρομοκρατική στρέφει το ενδιαφέρον της στον εντοπισμό και τη σύλληψη της συντρόφου του. Η Παναγιώτα Ρούπα που κυκλοφορούσε στο Μαρούσι με βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της και όντας πιο αδύνατη από τότε που αποφυλακίστηκε λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προφυλάκισής της, αναζήτησε μετά τη σύλληψη του συντρόφου της νέο κρησφύγετο, με τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να πιστεύουν, ότι δεν έχει πάει μακριά. 

inner\r\n\r\nΠηγή: newsbeast.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts