Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται βιβλίο-φωτιά για την ζωή του Στάθη Ψάλτη!

Ο θάνατός του Στάθη Ψάλτη βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμος και δίχασε την οικογένειά του.

Έρχεται βιβλίο-φωτιά για την ζωή του Στάθη Ψάλτη!

Ο θάνατός του Στάθη Ψάλτη βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμος και δίχασε την οικογένειά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πέθανε πριν λίγο καιρό, δεν βρήκε ενωμένους τον αδελφό και την κόρη του Στάθη Ψάλτη με την σύζυγό του Χριστίνα καθώς η ένταση ανάμεσά τους δεν αποφεύχθηκε. Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο – βόμβα έρχεται να ταράξει τα νερά.

Όπως αποκαλύπτει ο καλός φίλος του Στάθη Ψάλτη, Μάκης Κωστίνης στην Espresso, σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο – φωτιά για την άγνωστη ζωή του ηθοποιού. “Ποιος Σπαλιάρας; Ο Ψάλτης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες”, αποκαλύπτει ο συγγραφέας.

Ο ίδιος αναφέρει πως ως στόχο έχει να γράψει ένα βιβλίο με όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες για τις περισσότερες ερωτικές περιπέτειες του μεγάλου κωμικού ηθοποιού.

Δεν θα σταθεί όμως, μόνο στους έρωτες, τους αρραβώνες και τους γάμους του Ψάλτη, αλλά και στις αγαθοεργίες και τα πρώτα δύσκολα χρόνια που πέρασε πουλώντας πορτοκαλάδες στο Καβούρι για να βγάλει λεφτά και να πληρώσει τη δραματική σχολή που σπούδασε.

“Θα γραφτούν όλα, καλά και άσχημα, τα ξενύχτια μας, οι στενοχώριες μας και οι αγαθοεργίες του Στάθη… Όσο ήταν στη ζωή ο φίλος μου δεν ήθελε να βγει τίποτα προς τα έξω. Δεν ζητούσε δημοσιότητα μέσα από τις καλές του πράξεις. Βοηθούσε πολύ κόσμο γιατί έτσι ένιωθε. Είχε χρυσή καρδιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY