Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο καιρός – Αναλυτική πρόγνωση (video)

Το Σαββάτο, 18 Μαρτίου 2017 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα. Σταδιακά όμως από το πρωί, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις αρχικά στη βόρεια, κατόπιν στη δυτική και προς το βράδυ σε όλη την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο.

Αίθριος ο καιρός – Αναλυτική πρόγνωση (video)

Το Σαββάτο, 18 Μαρτίου 2017 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα. Σταδιακά όμως από το πρωί, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις αρχικά στη βόρεια, κατόπιν στη δυτική και προς το βράδυ σε όλη την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 4 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 15.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από νωρίς το πρωί θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3, και το μεσημέρι και απόγευμα έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY