«Εκπλήξεις» ετοιμάζει η Κυβέρνηση – Μείωση φόρου σε πετρέλαιο θέρμανσης και έκτακτη εισφορά

Στόχος η αλλαγή κλίματος. Μετά τον… καύσωνα του φόρου για τα ακίνητα και την υπόλοιπη φορο – λαίλαπα του καλοκαιριού η κυβέρνηση θέλει να αντιστρέψει το κλίμα και έτσι όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ με “πακέτο” φορο – ελαφρύνσεων.\r\n
Όλα δείχνουν ότι είναι απόφαση του Μαξίμου στις 6 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός να προβεί σε ανακοινώσεις για σαφή μείωση των φόρων από του χρόνου αλλά και για άμεση φοροελάφρυνση από έμμεση και άμεση φορολογία.\r\n\r\nΟι πληροφορίες μιλούν για επτά σημεία τα οποία μένει μεν να συμφωνηθούν πλήρως με την τρόικα όλα δείχνουν όμως ότι θα υπάρξει τελική λύση και όλα θα είναι έτοιμα για τις σχετικές ανακοινώσεις από τη ΔΕΘ.\r\n\r\nΠροσφορές, Εκτυπώσιμα Κουπόνια & Εκπτωτικοί Κωδικοί… Απευθείας στο Email σου!

Πρώτο σημείο η μείωση της φορολογίας φυσικών προσώπων ως προς τον ανώτατο συντελεστή, μια μείωση που θα φέρει το φόρο από το 42% στο 33%, ενώ θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων από το 26% στο 20% με στόχο τη μείωση στο 15%.

Μεγάλη και άμεση ανάσα θα αποτελέσει για όλους τους πολίτες η μείωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Ο φόρος αναμένεται να μειωθεί από 30% ως και 50%.\r\n\r\nΤρίτη μείωση που θα έχει άμεσα αποτελέσματα δεν είναι άλλη από τη μείωση της έκτακτης εισφοράς για μισθωτούς και συνταξιούχους κατά 50% με τους συντελεστές να είναι σήμερα από 1% ως και 4% ανάλογα με το εισόδημα.

Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ανακοινώσει παγίωση του ΦΠΑ της εστίασης στο 13%, επέκταση του συμψηφισμού των χρεών μεταξύ δημοσίου και πολιτών και πέραν του ΦΠΑ, αλλά και κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες χωρίς εισόδημα την τελευταία τριετία.

Όλα αυτά μένει να συμφωνηθούν μέχρι… τελείας με την τρόικα, όμως στην κυβέρνηση είναι αισιόδοξοι ότι ως τις 6 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμοι για τις σχετικές ανακοινώσεις \r\n\r\nΠηγή: newsit.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts