Δεν «μασάει» από παγίδες ο Σήφης (vids)

Ουρά κάνουν οι τουρίστες για να χαζέψουν το διάσημο πλέον Σήφη του Ρεθύμνου, την ώρα που ο ίδιος παραμένει ασύλληπτος και φαίνεται να απολαμβάνει τη… δόξα του.

«Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις μεθόδους με επιμονή και υπομονή πριν προχωρήσουμε στο επόμενο σχέδιο που είναι τα σχοινιά με το δίχτυ» σημειώνει στο «Έθνος» ο διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης του φράγματος, Βαγγέλης Μαμαγκάκης.

Τους νέους τρόπους με τους οποίους θα επιχειρήσουν να πιάσουν το Σήφη αλλά και το μέλλον που αυτός θα έχει αναμένεται να αποφασιστεί σε σύσκεψη των ειδικών που έχει σπεύσει στο σημείο από τις πρώτες ημέρες εντοπισμού του την Πέμπτη.\r\n\r\nΤην Πέμπτη το πρωί, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, προκειμένου να γίνει εκτενής ενημέρωση για το πώς εξελίσσεται μέχρι τώρα η επιχείρηση στο Φράγμα και να συζητηθούν ενδεχόμενες αλλαγές ακόμα και για τη συμμετοχή και άλλων φορεων σε αυτήν.

 

Η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη και μέχρι στιγμής, οι παγίδες και τα δίχτυα, δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα, όμως θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτές οι ενέργειες αποτελούν το πρώτο βήμα που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις παγίδευσης ζώων.

Ο διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης του φράγματος, Βαγγέλης Μαμαγκάκης, όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον γνωστό διεθνώς, “σπεσιαλίστα του είδους”, Ολιβιέ Μπεχρά, για την πορεία της επιχείρησης ενώ του έχει αποστείλει και φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα που αποτυπώνουν τις κινήσεις του Σήφη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts