Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στη Μεσσήνη: Σκότωσε την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

H οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στην Μεσσήνη.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Μεσσήνη: Σκότωσε την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

H οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στην Μεσσήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 59χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τη 10χρονη κόρη του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσεις τις έρευνες για την υπόθεση. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πατέρας είχε πρόθεση να σκοτώσει την κόρη του ή αν η τραγωδία συνέβη κατά λάθος.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς βγήκαν από τα σπίτια τους σε μια προσπάθεια να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Λίγη ώρα αργότερα η αποκάλυψη της τραγωδίας θα βύθιζε την περιοχή στο πένθος. Γρήγορα το σημείο της τραγωδίας αποκλείστηκε από αστυνομικούς, που προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης…

Σε κατάσταση σοκ δάσκαλοι και συμμαθητές της 10χρονης που πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση στο σχολείο. Όλοι μιλούσαν για μια άριστη μαθήτρια, ενώ έλεγαν για τον πατέρα της πως έδειχνε να την υπεραγαπά. Κανείς δεν φανταζόταν ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 10χρονη έμενε με τον πατέρα της καθώς η μητέρα της είχε πεθάνει πριν από περίπου 3 χρόνια. Τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας ήταν γνωστά στους περισσότερους, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να συνδέονται με την τραγωδία…

newsit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY