Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ο σπαρακτικός επικήδειος για τη Ζωή Λάσκαρη

Ο κορυφαίος ποινικολόγος είναι ίσως η πιο τραγική φιγούρα σήμερα, καθώς αποχαιρετά το στήριγμά του και τον άνθρωπο που ήταν στο πλάι του για περισσότερα από 41 χρόνια.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ο σπαρακτικός επικήδειος για τη Ζωή Λάσκαρη

Ο κορυφαίος ποινικολόγος είναι ίσως η πιο τραγική φιγούρα σήμερα, καθώς αποχαιρετά το στήριγμά του και τον άνθρωπο που ήταν στο πλάι του για περισσότερα από 41 χρόνια. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρέθηκε πρώτος στον Ιερό Ναό για να πει το τελευταίο αντίο στη γυναίκα της ζωής του. Στη Ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος της είπε το δικό του ιδιαίτερο αντίο. Συγκεκριμένα, της αφιέρωσε ένα τετράστιχο που της είχε αφιερώσει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια.

Αναλυτικά επεσήμανε:

«Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν “αγγέλους δεν προσέχουν”. Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα. Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας. Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζι μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σ ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY