Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Aπίστευτη αγγελία – Δώστε μας το σπίτι σας δίχως ενοίκιο και θα σας πληρώνουμε τα έξοδα! (pic)

Δεν είναι ανέκδοτο αλλά αγγελία η οποία απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν μπορούν να βρουν ενοικιαστή και είναι απλή και ξεκάθαρη.

Aπίστευτη αγγελία – Δώστε μας το σπίτι σας δίχως ενοίκιο και θα σας πληρώνουμε τα έξοδα! (pic)

Δεν είναι ανέκδοτο αλλά αγγελία η οποία απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν μπορούν να βρουν ενοικιαστή και είναι απλή και ξεκάθαρη. \r\n\r\nΤους λέει παραχωρήστε μας το ακίνητο σας δίχως ενοίκιο και εμείς θα σας πληρώνουμε όλα τα έξοδα, όπως για παράδειγμα το χαράτσι και τα κοινόχρηστα.

\r\n

Η απίστευτη αγγελία είναι πέρα για πέρα αληθινή, δημοσιεύτηκε στη Χρυσή Ευκαιρία την περασμένη Κυριακή 2, Ιουνίου, 2013 και ήδη την έχουν διαβάσει 309 άτομα.\r\n\r\nΚαταχωρήθηκε από γραφείο συμβούλων εναλλακτικών τύπων παραχώρησης ακινήτων οι οποίοι αποσαφηνίζουν πως δε ζητούν αμοιβή.

\r\n

\r\n

\r\n\r\nΤην ώρα που οι ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται να πληρώσουν τον ένα φόρο μετά τον άλλο και να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, την ώρα που τα ενοίκια μειώνονται ακολουθώντας τις μειώσεις που επιβάλλονται σε μισθωτούς και συνταξιούχους κάποιοι συνέλαβαν την ιδέα της παραχώρησης του ακινήτου με την έγγραφη δέσμευση ότι θα πληρώνονται όλα τα έξοδα που επιβαρύνουν το ακίνητο, όπως το χαράτσι και τα κοινόχρηστα.\r\n\r\nΠηγή: Newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY