Χιλιάδες βουλγαρικά αυγά στην Ελλάδα με εντολή της Κομισιόν

Συνολικά 22 προγράμματα ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με στόχο την προώθηση αγροτικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τρίτες χώρες.

\r\n

\r\nΜεταξύ αυτών είναι και το πρόγραμμα προώθησης αυγών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite».

\r\n

\r\n

Ο συνολικός προϋπολογισμός των προγραμμάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων θα «τρέξουν» την επόμενη τριετία, διαμορφώνεται σε 71,94 εκ. ευρώ. Από το συνολικό ποσό του προϋπολογισμού των προγραμμάτων, τα 37,97 εκ. ευρώ είναι η ευρωπαϊκή συμμετοχή.

\r\n

\r\nΠληρωθείτε συμμετέχοντας σε έρευνες! Η γνώμη σας μετράει. Συμμετέχοντας σε έρευνες μπορείτε να κερδίσετε σήμερα χρήματα online!\r\nΤα επιλεγμένα προγράμματα καλύπτουν το ελαιόλαδο,το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το κρέας,τα νωπά ή μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά, τα οργανικά προϊόντα, τα αυγά, το κρασί και τα κηπευτικά προϊόντα, καθώς επίσης και τα προϊόντα ποιότητας εγγεγραμμένα ως Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) και Εγγύησης Ειδικού Παραδοσιακού Προϊόντος.

\r\n

\r\n

Στην περίπτωση της Βουλγαρίας, ο συνολικός προϋπολογισμός του διετούς ‘«σχήματος» διαμορφώνεται στο ποσό του 1,89 εκ. ευρώ και η ευρωπαϊκή συμμετοχή σε 946.000 ευρώ. Ο ανάδοχος του διετούς προγράμματος που στοχεύει στην προώθηση των βουλγαρικών αυγών στις αγορές της Ελλάδας και της Ρουμανίας είναι η Ένωση Γεωργικών Παραγωγών της Βουλγαρίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts