Χαλάει ο καιρός σήμερα

Τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Ιόνιο και πιθανόν στα νότια νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή. \r\n\r\nΤις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

\r\n

\r\n

\r\n

Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 16. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.\r\n\r\n…Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ – Δημιουργήστε το λογαριασμό σας για να εξατομικεύσετε το κανάλι με τις επιλεγμένες σας ομάδες και συλλόγους.\r\n\r\nΠαροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

\r\n

\r\n

\r\n

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

\r\n

\r\n

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts