Τράκαρε και ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο για να… κοιμηθεί! (photo)

Ένας οδηγός αυτοκινήτου τράκαρε τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ώρες. Ο λόγος ήταν ότι κοιμήθηκε!

\r\n

\r\n

\r\n\r\nΉρθε το Samsung S4, απόκτησέ το τώρα στο Public.gr με δυνατότητα πληρωμής σε 12 δόσεις!\r\n\r\nΤο τροχαίο συνέβη στις 07.00 το πρωί όταν προσέκρουσε πάνω σε μεταλλικό κάδο απορριμμάτων και κατέληξε σε αποστραγγιστικό κανάλι δίπλα στο δρόμο. Όταν έφτασαν εκεί οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου, τους είπε πως δεν έχει χτυπήσει. Βγήκε από το όχημα και περπάτησε προς το χωριό.

\r\n

\r\n

Μετά από λίγο και ενώ η Τροχαία είχε αποχωρήσει, ο οδηγός επέστρεψε, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο… και κοιμήθηκε!

\r\n

\r\n

Διερχόμενοι οδηγοί από το σημείο αντιλήφθηκαν σχεδόν μετά από δύο ώρες πως μέσα στο αυτοκίνητο στο κανάλι, υπήρχε ένας άντρας που δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του. Κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Το προσωπικό των δύο τελευταίων υπηρεσιών έχοντας ξαναπάει στο σημείο αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με το ilialive.gr, είδαν τον οδηγό μέσα στο όχημα να κοιμάται και τελικά αποφασίστηκε με το ΕΚΑΒ προληπτικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πύργου.

\r\n

\r\n

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts