Το κρασί Vinsanto της Σαντορίνης γίνεται… σοκολάτα

Το κρασί Vinsanto έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση για όσους το έχουν γευτεί! Το τοπικό αυτό κρασί της Σαντορίνης, παράγεται στο οινοποιείο Αργυρού και μέσα σε λίγες μόνο σταγόνες κρύβει ολόκληρη την ιδιαίτερη ελληνική γεύση.\r\n\r\nΜια ακόμη ιδιαίτερη γεύση λοιπόν τώρα πια θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν το νησί της Σαντορίνης!\r\n\r\nΌταν μπορείς να «παντρέψεις» δυο παραδοσιακά προϊόντα, τότε το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Η μαύρη σοκολάτα και το τοπικό κρασί Vinsanto, έγιναν ένα και ο στόχος τους ήταν να τρελάνουν και τον πιο επιλεκτικό ουρανίσκο.\r\n\r\nΟι Καλύτερες Προσφορές και Κουπόνια Απευθείας στο Email σου!\r\n\r\nΗ σοκολάτα Vinsanto διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα σημεία του νησιού, στο duty free του αεροδρομίου Σαντορίνης και φυσικά στο οινοποιείο Αργυρού που παράγει το εν λόγω κρασί, στην Επισκοπή Γωνιά, κοντά στο Καμάρι.\r\n\r\nΌπως αναφέρεται στο bostanistas.gr, η σοκολάτα Vinsanto είναι χειροποίητη, βιολογική, fair trade παραγωγής και παράγεται με μαύρη σοκολάτα βουνού κατά 50% και 15% Vinsanto Αργυρός. Ο υπεύθυνος εξηγεί: «Ως ιδανικό συνοδευτικό αναθέσαμε στον Αυστριακό σοκολατοποιό Zotter να δημιουργήσει για μας αυτή τη σοκολάτα, με γέμιση από το δικό μας Vinsanto».

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts