Συννεφιασμένος ο καιρός σε όλη τη χώρα

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη, με χιονοπτώσεις στα ορεινά του νησιού και λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013. \r\nΤο πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

\r\n

\r\n

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 16 στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 12 βαθμούς στην Ήπειρο, από 4 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

\r\n

\r\n

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

\r\n

\r\n

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

\r\n

\r\n

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts