Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»! Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής! (pics)

Τρόμος και πανικός το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην πτήση 510 της Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.\r\n\r\nΌλα έγιναν στις 14:50 το μεσημέρι, στον τελευταίο έλεγο πριν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

\r\n\r\n

\r\n

Βάσει της συνηθισμένης διαδικασίας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ετοιμαζόταν να παραδώσει το όπλο του στους ανθρώπους της εταιρίας για να μπει σε φάκελο, να σφραγιστεί και να παραδοθεί στον πιλότο.\r\n\r\nΑπίστευτες προσφορές από 50% έως 90%! \r\n\r\nΟ Αντ. Γρέγος θα το έπαιρνε ξανά όταν προσγειωνόταν στη Θεσσαλονίκη.\r\n\r\nΤην ώρα που το άδειαζε όμως, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα σφηνώθηκε στο πάτωμα.\r\nΥποστήριξε ότι πήρε το όπλο γεμάτο από τη Βουλή, χωρίς όμως να το ξέρει ο ίδιος.\r\n\r\nΟ βουλευτής ισχυρίστηκε επίσης ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που στα χέρια της το είχε η υπάλληλος της εταιρίας, προκειμένου να το αποθηκεύσει. Ωστόσο, όπως τονίζουν από την αστυνομία, σε αυτές τις περιπτώσεις έλεγχος του όπλου δε γίνεται από υπάλληλο του αεροδρόμιου αλλά από τον νόμιμο κάτοχό του.\r\n

\r\n\r\n

\r\n

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.\r\n\r\nΟ βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιβιβάστηκε κανονικά στην πτήση του και πέταξε για Θεσσαλονίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts