Στις φυλακές Αυλώνα ο Πακιστανός δολοφόνος

Τον δρόμο για τις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα Αττικής πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 23χρονος Πακιστανός ο οποίος ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στο Αλιβέρι Ευβοίας.

\r\n

Ο δράστης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του για το διπλό φονικό στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, ισχυρίζεται ότι είναι ανήλικος, προκειμένου να εκμεταλλευτεί ευνοϊκές διατάξεις του νόμου.

\r\n

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, καθώς κανείς δεν αναλάμβανε την υπεράσπισή του, ο Πακιστανός πήγε σήμερα στο γραφείο του ανακριτή με δικηγόρο που ορίστηκε, η οποία, ωστόσο, αρνήθηκε τα σχολιάσει τα όσα ελέχθησαν κατά την απολογία του στον ανακριτή, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας για περιορισμένη δημοσιότητα στο τραγικό συμβάν.

\r\n

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχαν οδηγηθεί οδηγήθηκαν στον ανακριτή και οι έξι αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί μαζί με τον Πακιστανό για υπόθαλψη εγκληματία.

\r\n

Οι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο ένας κρατείται, καθώς, βρέθηκαν στην κατοχή του πλαστά έγγραφα άδειας παραμονής στη χώρα μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts